Kniha darček z fotenia

 

V rámci akéhokoľvek fotenia máte možnosť priobjednať si, popri detskom, rodinnom, portrétnom fotení, aj kvalitnú foto knihu vo formáte A5 alebo A4, s počtom strán 24 až 48, v priaznivej cenovej relácii. Je peknou pamiatkou aj pre prierez z rodinnej oslavy, krstu, sv. prijímania, konfirmácie, či birmovky.  Nájdete v nej ten najkrajší a najdôležitejší prierez krásnych okamihov z rodinného života.
Kniha  nájde miesto nielen v každom domácom archíve, ale je vhodná aj pre starých rodičov, nech sa potešia pohľadom na vnúčatá po celý rok.
Kniha môže byť aj súčasťou darčekovej poukážky.
Grafický návrh a spracovanie je v réžii môjho manžela – šikovného fotografa a grafika v jednej osobe.
Viac informácií nájdete na stránke, alebo píšte blanka@golejova.sk

 

 

Pevný obal odolný voči poškodeniu

 

Strany po roztvorení ostávajú v pravom uhle

 

Pevný obal, tvrdé listy, kvalitná väzba listov knihy

 

Názov knihy podľa požiadavky

 

Ukážka vnútra knihy – jednotlivých strán a listov

 

Čo je najčastejšie obsahom knihy? 
To, čo si zvolí sám klient, alebo nechá výber, či doporučenie od fotografa.
Malá ukážka, aké fotografie nájdete v knižke z novorodeneckého a rodinného fotenia

 

Aké knihy spracúvame?
Štandardnou požiadavkou je svadobná kniha pre novomanželov a 2 knihy pre rodičov z oboch strán, prípadne aj pre starých rodičov a vzácnych rodinných priateľov.
Z obvyklých fotení sú to hlavne knihy pre detičky (novorodenecké, narodeninové, vianočné, tematické, s rodičmi,…), rodinu, snúbencov, s tehotenským bruškom…
Záujem o prezentáciu v podobe fotoknihy však majú aj rôzne organizácie a firmy, ktoré do knihy požadujú zachytiť priebeh konferencie, workshopu, prezentácie, firemného večierku, ale často ju zvolia aj ako vkusný a ľahko manipulovateľný prezentačný materiál svojich výrobkov, prác a finálnych produktov, počas výstav, prezentácií, alebo ako kroniku spoločnosti.

 

 

Viac podrobností k prezentovaným ponúkaným FOTO knihám nájdete aj v tomto článku