Školské fotenia počas celého roku

 

 
Škôlkárske a školácke koncoročné fotenia si každý z nás dospelých pamätá ešte z vlastného detstva, práve vďaka fotkám v albume. Tieto fotografie však krášlia aj albumy našich rodičov a starých rodičov. Z fotiek tak dýcha nielen duch doby ich vzniku, čaro obdobia, vtedajšia móda a úroveň techniky, ale aj majstrovstvo a vkus fotografa.
Bolo by na škodu nevlastniť ich aj v najnovšom tisícročí. Veď fotografie sú pre nás všetkých zhmotnené budúce spomienky!

 

Koncoročné fotenia v materských, základných a stredných školách sa v súčasnosti fotografuje už v veľmi predstihu – objednávky mávame už od apríla. Fotkám to na kráse a autentičnosti nikdy neuberie, ale aj tak najkrajšie vzniknú počas príjemných júnových dní pred záverom školského roku:)

 
Pre budúcich absolventov materských škôl máme v ponuke aj  zapožičanie absolventského kostýmu, ktorý z každého žiaka vytvorí jedinečnú osobnosť a vdýchne fotke ten správny akcent a spoločné tablo získa ešte viac na pútavosti.

 

Jesenné, ale aj strašidelné – halloweenovské, fotenie získava čoraz viac na popularite medzi väčšinou materských škôl. Preto aj táto tematika patrí pre nás do klasickej ponuky foto služieb a každý rok inovujeme vlastné kostýmy, rekvizity a foto pozadia.

 

Vianočné fotenie detí v materských školách, ako aj žiakov 1.stupňa základnej školy,  je už tradične zaraďované do jesenno-zimného harmonogramu fotografa i plánu práce príslušných škôl.
Pre nás, ako fotografov, je toto obdobie opäť  výzvou a každoročný nákup vkusných rekvizít a foto pozadí zabezpečujeme ďaleko v predstihu. Už od jari či leta, premýšľame nad novými nevšednými kompozíciami, aby sa scény zapáčili nielen školskému zariadeniu, ale boli spokojní hlavne rodičia a deti. Prirovnali by sme to k práci svetových tvorcov módy a módnych fotografov, ktorí musia byť tiež o krok vpred ako bežný spotrebiteľ:)

 

Vstup dieťaťa do základnej školy predstavuje významný medzník v jeho živote. Znamená výraznú zmenu a ukončenie bezstarostného škôlkárskeho obdobia, ale aj radosť z postupného získavania nových vedomostí a zručností v školských laviciach.
Fotka z tohoto obdobia bude po celý život pripomínať tento krásny čas a aktuálny vzhľad žiaka, na ktorý sa v každej rodine spomína s nostalgiou aj po dlhých desaťročiach. Stojí za tú malú námahu a investície vlastniť  vkusné štylizované fotografie, ktoré máme v našej foto ponuke ponuke. Radi prídeme aj do vzdialenejších a menších vidieckych škôl, nielen do tých z veľkomesta!

 
Na želanie detí z malej vidieckej školy sme spoločnú fotku prváčikov s triednym učiteľom, vytvorili v ich krásne vyzdobenej triede.

Aj v areáli ZŠ vieme nafotiť vkusné fotografie prváčikov :)

aletrnaticne fotenie prvakov

 
Popri hromadných foteniach školských kolektívov (od materskej, cez základnú až po strednú školu) sa neustále veľkej obľube, detí a ich rodičov, teší aj individuálne a skupinkové portrétne fotenie realizované v rámci koncoročného fotenia v školskom zariadení.

 
Staršie deti v materskej škole, ale aj mladší školáci, uvítajú veselšie fotenie, napríklad s maxi ceruzkami a pred školským foto pozadím z nášho detského ateliéru.

 

 
Pre budúcich absolventov základných škôl (pre menšie vidiecke školy je v 4. ročníku, pre klasické veľké školy v 9.ročníku), ale aj končiacich stredoškolákov máme v ponuke okrem netradičného, humorného fotenia s rôznymi rekvizitami a v dohodnutom štýle fotiek, aj  zapožičanie absolventského kostýmu, ktorý z každého žiaka vytvorí jedinečnú osobnosť a vdýchne fotke ten správny akcent.

 

K foteným žiakom sa radi pridajú i pani učiteľky :)

 
Gymnazisti z vychýreného bratislavského bilingválneho gymnázia uvítali tiež možnosť mať  okrem uniformných a dôstojných koncoročných fotografií, aj takéto veselšie – so zábavnými fúzmi, textami a rekvizitami od fotografa.

 

Ku pamiatke na nezabudnuteľný žiacky – študentský život patria aj fotky s najmilšími kamarátmi a priateľmi.

fotenie deviatakov ZS

 

 

 

Budúci chemici z Bratislavy poňali vlastné fotky ako veselú komédiu a súťaž o najvtipnejší študentský kolektív:)

 

Každý maturant rád uvíta okrem fotenia stužkových slávností aj fotky na oznámenie a maturitné tablo.

Veselé fotky maturantov

.

Veselé tablove fotky maturantov strednej školy

.

Fotenie na tablo

.

Aj učiteľský zbor školy, spolu s ostatným personálom, sa rád fotí pre školskú kroniku!

 

Fotky fotky nemusia byť len fádne, strohé a dôstojné. Stačí malý nápad, či inšpirácia, a vznikne takýto nevšedný a veselý výsledok:)

.

Okrem klasických fotení v školských zariadeniach, sa venujeme aj víkendovým fotografovaniam počas udeľovaní sviatostí v cirkevných chrámoch:
1.Sväté Prijímanie – v predcovidovej i covidovej dobe

1.sväté prijímanie Rača

Sv. Prijímanie Kostol sv.V. de Paul

Sv. Prijímanie Kostol Povýšenia sv.Kríža

Birmovka

Birmovka Kostol sv.Vincenta de Paul

 

V predvianočnom období svoj čas venujeme aj budúcim maturantom pri fotení ich stužkových slávností:

Stužková 4C GAMČA

Stužková 4E SZŠ

.