Pre rok 2018!

Nadišiel opäť čas rozlúčiť sa so starým rokom a privítať ten nový. Dovoľte nám teda trošku hodnotiť a ďakovať. Rok 2017 bol plný zmien…

Pre nás priniesol veľa veľa nových zákazníkov, nových projektov, nové detičky, rodinky, svadobné páry, nových kamarátov a priateľov, ale aj nové predsavzatia a plány, sťahovanie do nových priestorov, v ktoré sme už ani nedúfali, ale podarili ku koncu roka dotiahnuť do úspešného konca. A v tomto roku pokračujeme ďalej!

prianie do noveho roku


Rok 2017 bol aj rokom ďalších zachránených psíkov a mačičiek  – pre OZ MAJME SRDCE a ZVEROKRUH. Spoločne sme nafotili 87 zvierat, ktorých príbehy, aj vďaka mojim fotkám, dostali šťastné konce.
Rok 2018 bude už 5-tym rokom v tomto charitatívnom projekte na záchranu opustených zvierat.Tešíme sa no nové nemé tváre, ale zároveň si prajeme, nech opustených, týraných a chorých ľudí i zvierat je čo najmenej!

Zároveň želáme, všetkým našim priaznivcom a rodine, po celý rok pevné zdravie, dokonalý elán do každej započatej činnosti, oduševnenie a odvahu dotiahnuť všetko začaté do zdarného konca. Ale aj lásku v rodinách, a tiež lásku a obetavosť ku deťom i zvieratám. Pohodu v práci, radosť zo života, životný nadhľad nad problémy a neúspechy, chuť tvoriť, milovať, odpúšťať a pomáhať každému, kto to potrebuje!

S úctou Blanka a Peter Golejovi