Psy a mačky 2017

Milí moji priatelia, priaznivci, podporovatelia a klienti,

počas predchádzajúceho roka 2017 som mala opäť možnosť svojimi fotkami pomôcť viac ako 80 zvieratám z OZ ZVEROKRUH v Ivanke pri Dunaji a OZ MAJME SRDCE v Bratislave.

Vďaka fotkám som spoznala psíkov a mačičky v rôznych štádiách veku – od najmenších, čo mali byť ešte pri svojich mamách, až po úplných dedúšikov, ale aj hendikepované, či psychicky zlomené zvieratá – hluché, slepé, oslepnuté, paralyzované, opustené, týrané, či po operáciach… Popri tomto charitatívnom fotení som sa dozvedela viac aj o ich smutných osudoch. Vďaka dobrým a obetavým ľuďom z týchto organizácií a tiež dobrovoľníkom, nezostali však nepovšimnuté a ponechané napospas ulice, alebo pri ich pôvodných „majiteľoch“. Dnes sa už všetky tešia z nových domovov a láske svojich ľudských rodín, čo ma teší a napĺňa láskou a dobrým pocitom, že som tiež prispela k ich skvelej budúcnosti.

Tým však moja pomoc nekončila – počas roka som stihla viackrát zaslať aj finančnú pomoc viacerým útulkom z celého Slovenska, keď prostredníctvom FB prosili uhradiť  nákladné liečby na ich zverencov.

Všetko to bolo, a je aj naďalej možné, len vďaka mojej práci a vám všetkým, ktorí ma podporujete tým, že mi tú skvelú prácu dávate, môžem fotiť deti, rodiny, portréty, konferencie, svadby,…. Tak vlastne cez moju osobu pomáhame všetci spoločne, meníme nešťastie v šťastie, smútok za radosť, a svet je o čosi lepší a krajší!

Preto vám všetkým ďakujem, že ste a zo srdca želám úspešný rok, zdravie a pohodu po celý ďalší rok. Tiež ešte viac lásky, viac všímavosti, viac ohľaduplnosti, súcitu a obetavosti voči každému, všetkým a všetkému – živému aj neživému.

Ďakujem Bohu, že ste tu a budete stáť pri mne po celý ďalší rok!

Blanka