Lucia 9 rokov

 

Včera sme oslavovali 9 rokov – alebo skôr ako oslavovali, hľadali mačku v ateliéri ))

Po fotení, ktoré v ateliéri doslova odtrpela, následne sa dokonale skryla v spodnej polici za veci, a nevedeli sme ju nájsť. Natočiť video, ako dvaja ľudia najskôr nútia mačku zotrvať na určenom mieste (a to mala na šiji aj štipec na skľudnenie, nech si myslí, ze ju mama drží za kožu), a následne ju hľadajú na rozlohe 54m2, vyzneli by sme ako Pat a Mat – bolo by to smiechu.

Podarilo sa aspoň toto veľ dielo:) Potešte sa spoločne s nami z Luckiných fotiek . „Nasraná“ je na nich veru riadne:))) Opäť sa nám osvedčilo príslovie: „Človek mieni, Pan Boh mení“. Šľahačka z mini tortičky stihla opadať a sviečke knôt dohorel skôr, ako sme Luciu zachytili v pozerateľnej póze!

Idea môjho muža, že v ateliéri bude ako doma sa nepotvrdila. A tak „šustrove“ deti budú chodiť aj naďalej bosé! (rozumej bez profi fotiek z ateliéru od profi fotografa). Zato ale cudzie mačky v ateliéri problém nemajú. Pravdepodobne sú menej hýčkané ako tie naše, čo sa citia skvelo len v pohodlí domova:)

Aj po tejto skúsenosti sme však rozhodnutí v marci navštíviť náš ateliér aj s Nemíkom, aby v ňom aj on oslávil, a my nafotili jeho 8. rok života s nami. Možno ten obavy svojej staršej sestry prekoná lepšie ako ona sama.

DRŽTE PALCE  A MYSLITE NA NÁS VO ŠTVRTOK  8.MARCA PODVEČER :)

 

Takto rozkošne vyzerala Lucka v apríli 2009 (mala práve 1,5 mesiaca), keď sme ju boli navštíviť v Hradci Králové, zaplatili zálohu a dohodli neskoršie prevezenie do BA