Absolventi MŠ-ZŠ-SŠ

Do materských, ale aj základných škôl sa dostáva do povedomia aj tzv. ABSOLVENTSKÉ FOTENIE, ktoré zabezpečí neopakovateľnú budúcu pamiatku nielen fotenej osobe, ale aj celej rodine.
Niektoré zariadenia už majú vlastné úbory, farebne ladiace s ich názvom alebo zameraním, iným radi zapožičiame naše – z ateliéru!
Fotiť odporúčame v interiéri školy, aby boli všetci nafotení za rovnakých svetelných podmienok, a pred dohodnutým pozadím, napr aj:  knižnica, stará mapa, stará školská tabuľa, popísaná tabuľa…, alebo neutrálnym farebným pozadím.

fotky pre školku

.

Aj fotenia kamarátok v rovnošatách je peknou pamiatkou a spomienkou

.

Fotky nemusia byť len dôstojné, strojené, formálne. Deti radi uvítajú aj niečo bláznivejšie!

.

Školáci z prvého stupňa majú radi aj viac netradičnosti :)

.

Pre tých, ktorí preferujú absolventský oblek, a v domácom, či školskom šatníku chýba, radi zapožičiame z ateliéru túto modrú verziu (absolventský plášť, absolventská čiapka, diplom, kniha…). Pre náročnejších klientov poskytneme aj biele košele a kravaty.
Na dotvorenie tej správnej atmosféry, okrem neutrálneho pozadia,  ponúkame na výber aj niekoľko tematických školských pozadí, v duchu školskej tabule, písma, matematických vzorcov, veľkoformátových kníh, atlasu, či starej mapy sveta.

.

.

Občas sa nájdu aj odvážni učitelia, ktorí sa nechajú tiež zvečniť aj s jedinečnými emóciami

.

Pre portrétne fotky starších detí – budúcich  absolventov ZŠ a SŠ môžeme zapožičať z ateliéru čiernu absolventskú čiapku, čierny plášť a diplom

.

.

Fotenie na konci šk.roka 2019/2020 v MŠ – pozadie a maxi ceruzky sme do škôlky zapožičali z ateliéru. Absolventský oblek bol zakúpený riaditeľkou škôlky (keďže je univerzálnej veľkosti, zostane na zapožičanie všetkým jej budúcim absolventom).

portrety pre prvaka

skolske fotky leto

Fotka na maturitne tablo

Fotenie na tablo

Fotky maturantov

Tablove fotky