Veľkonočné fotenie 2024

VEĽKÁ NOC pomaly už klope na dvere! Preto neváhajte a príďte spolu s deťmi do nášho ateliéru za krásnymi fotografiami. Počas pracovných dní, aj víkendov. K dispozícii máte tematické pozadia a rekvizity, k nim je možné, pre deti do veku cca 6 rokov, zapožičať slávnostné aj folklórne oblečenie . V prípade priaznivého počasia, a pri záujme rodičov, sa môžete fotiť i v peknom exteriéri odporúčanom fotografom.

Ideálny vek pre fotenie detí v rozmedzí ich veku 1/2r až 17r.

Všetky usmievavé, veselé, milé, hravé, zvedavé, aj zhovorčivé deti sú veľmi vítané!

Pre rodičov tých menej odvážnych, utiahnutých, či ustráchaných detí pripomínam nech ich na fotenie doma nepripravujú a nenacvičujú s ním úsmevy. Často spôsobia svojim dobre mieneným konaním ešte viac škody – dieťa privedú do ateliéru riadne vystresované a ono tak z obavy, že predstavy rodičov nevie dokonale naplniť, dostane psychický blok a výsledkom je vážna tvár, plač, či neprirodzené emócie a úsmevy.

.

TERMÍNY fotení február – marec 2024

  • – počas pracovných dní – dopoludňajšie/poobedné/podvečerné termíny (po dohode)
  • počas februárových víkendov obvykle medzi 10-12hodinou
  • – počas marcových víkendovobvykle medzi 10-12hodinou

.

Foto balíčky: 10/15/20f, 89/109/129€

.

Objednávku termínu, ako aj žiadosť o podrobnejšie informácie, pošlite mailom:   blanka@golejova.sk

Do mailu nezabudnite pripísať: svoje meno, telefonicky kontakt, vybraný termín a vybraný začiatok fotenia.

Ak máte záujem, vyberte i pozadie, pred ktorým budú Vaše deti nafotené. Pozrite ponuku jarných pozadí a napíšte mi Váš výber, čím skôr, aby som ho mala už pred fotením pripravené, počas fotenia už nie je čas riešiť pozadie a tak, použijem to,čo mala predchádzajúca rodina. Fotí sa pred 1vybraným pozadím, za ďalšie fotopozadie, príplatok 20€.

Taktiež, ak máte záujem o zapožičanie oblečenia (1x odev/dieťa) musím to vedieť vopred, ako aj miery dieťaťa/detí, aby bolo všetko v predstihu pripravené. Ak budete mať záujem o zapožičanie viac oblečenia pre každé vaše dieťa, ďalší zapožičaný odev spoplatňujem. Upozorňujem, že dodatočne – v čase vyhradenom pre fotenie, už nie je časový priestor na skúšky možných oblečení, alebo pre výmenu pozadia!

fotenie deti velka noc jarTermín máte záväzne rezervovaný po platbe rezervačného poplatku vo výške  20€ z ceny balíčka. Bez rezervačného poplatku máte vybraný termín len nezáväzne rezervovaný, a to po dobu 24hod.

Zaslaním objednávky zároveň potvrdzujete, že ste sa oboznámili s obchodnými podmienkami VOP

Doplatok za fotenie – výšku rozdielu ceny objednaného balíka a rezervačného poplatku, platíte po fotení. Náhľady pre výber TOP záberov dostávate zaslané mailom až po doplatku. Spracovaný materiál (obvyklá doba spracovania cca 7dní) máte štandardne zaslaný na zadaný mail. USB, tlač fotiek, či spracovanie a tlač fotoknihy si môžete priobjednať pri fotení s aktuálnym cenníkom.

Tešíme sa na vás všetkých!

Blanka

.

.

NAJNOVŠIE POZADIA

Veľkonoční zajkovia / Drevené vráta s pergolou / Lúka s plotom / Okno s jazmínom

sceny pre velkonocne fotenie

Kvitnúci trom s drevenou lávkou / Stará stodola (vhodné aj pre folklórnu tému)

 

.

.

Témy a scény pre JARNÉ / VEĽKONOČNÉ FOTENIA nájdete:

.

Témy pre jarné-letné fotenia Ateliér/MŠ/ZŠ

.

Odev nielen pre folklórne fotky

.

JARNÉ motívy

.

Foto scény pre portrét / rodiny

.
Ako sa fotím detičky:

.

Veľká noc v ateliéri

.

.

 

.

deti vo fotoatelieri na jar