Ponuky na leto 2021

Využite počas tohtoročného letných prázdnin príjemné počasie a spolu nafotíme v exteriéri (v uličkách Starého Mesta, v barokovej záhrade hradu, v Botanickej záhrade, pri Dunaji, Malom Dunaji, v parku, na lúke, v okolitej krásnej prírode…) pútavé fotografie vašej rodiny, detí, domácich zvieracích miláčikov. Najkrajšie zábery vznikajú pri rieke, na brehu jazera, v poli, s valmi naporcovanej slamy, na lúke, v tieni stáročných stromov, ale aj pri zrúcaninách, či historických budovách miest. Ak počasie nevyjde podľa vašich predstáv, k dispozícii je vám i náš rodinný ateliér.

Fotky v prírode sú vhodné pre deti od veku 3-4 rokov, ktoré sú už disciplinovaná, na chvíľu postoja, nechajú sa fotografom usmerniť, netrucujú, neplačú a hlavne ich oči znesú aj intenzívnejšie denné svelo, či silné slnečné lúče.

.

Pre mladšie, alebo aj nesediace, či čerstvo chodiace deti, ale aj trucovité a svohlavé deti, ako aj pre všetkých ostatných so sklonom k svetloplachosti, slzeniu očí, alergikov na peľ, prach, vietor a slnko, ale aj  na včely, mušky, kliešte, odporúčam fotiť v ateliéri, kde je príjemne, aj bez klimatizácie, ustálená teplota, nik sa nespotí, svetlo z nasvietenia je jemné. K dispozícii budete mať niekoľko rekvizít pre upútanie pozornosti dieťaťa, ako aj 1 vybrané pozadie, pred ktorým sa fotí (katalóg ponuky pošlem).

.

Odporúčané časy fotenia:

A) v exteriéri medzi 8,30-10hod a následne podvečer medzi 17-20hodinou (vhodné pre vek nad 3roky)

B) v ateliéri neobmedzene medzi 9-20hodinou (vhodné pre všetky vekové kategórie od 0mes. až do 99r.)

.

Fotím podľa objednávky. K dispozícii som 7 dní v týždni.

Záväzná rezervácia termínu po zaplatení rezervačného poplatku vo výške 20€.