Foto scény pre portrét / rodiny

Pre záujemcov, ktorí uprednostňujú pri fotení reálnejšie pozadie, nie motívy pre deti s jarnou/letnou/zimnou/celoročnou tematikou, mám v ateliéri k dispozícii aj veľký krb, drevené paravány, prútené i tapacírované kreslá, lavicu, rôzne taburetky, stolíky, predložky, koberce, hačkované obrusy, prehozy, ale aj posteľ s ozdobnými vankúšmi, či veľké makramé, kruhy s pierkami – lapače snov, priehľadné záclony…

Celá scéna sa dá nafigurovať do jemných bielych, prírodných i tmavých farieb / s prídavkom iných pastelových farieb / alebo aj doladiť s dekoráciami pre aktuálnu tému, ktorých mám v ateliéri nepreberné množstvo (Veľká noc, Valentín, Deň matiek, narodeniny, levanduľa, maky, jeseň, Halloween,…). Oblečenie v štandardných veľkostiach jemných farieb, pre tehuľky a menšie deti, mám tiež d dispozícii.

Pri požiadavke takejto scény, ju vytváram deň pred fotením, tak iné pozadie s detskou témou nežiadajte – pokiaľ nie sme dohodnutí inak, nakoľko scéna zaberie podstatnú časť plochy vymedzenej ku foteniu. Fotky ukážok nájdete nižšie.