Témy pre fotenie v detských jasliach

V rámci fotenia detičiek (veku 6mesiacov až 3roky), sa často v ateliéri, ale aj pri fotení v súkromných školských zariadeniach, stretávam s požiadavkou nafotiť ich pred foto pozadím, ktoré je vzhľadovo prispôsobené danej téme.

Fotky v ateliéri rodičia využijú pre doplnenie rodinných albumov, alebo poslúžia ako pamiatka pre starých rodičov. Často sa stretávam i požiadavkou nafotiť deti pre foto kalendár – s tematikou pre 12mesiacov daného roka. Súkromné jasličky zase požadujú fotenie detí ku Halloweenu, Vianociam, Veľkonočným sviatkom, letnej tematike…

Vďaka dlhoročným skúsenostiam s foteniami detí, môjmu pedagogickému vzdelaniu, ako aj pestrému vybaveniu ateliéru sme, spolu s mojim manželom, pripravení aj na takéto služby, a de facto nás nemá čo prekvapiť :)

Zvládame nielen niekoľkohodinový stres z plaču detí prestúpený ich strachom, aj ich špecifické chovanie a nároky. Sme vyzbrojení aj maximálnou trpezlivosťou, vďaka ktorej vznikajú také rozkošné fotografie :) Počas fotenia je však neoddeliteľnou súčasťou i výdatná pomoc školského personálu, ktorý dokonale poznajú každú jednu detskú dušičku a dokážu ich upokojiť, či vhodne komunikovať. Spoločnými silami vznikajú potom fotky pre rodičov detí!

 

 

jesenna tematika atelier

 

 

 

.

Ukážky foto tém pre celý rok

Fotky do rodinného kalendára

Fotky pre Tami a Dami

Návrh kalendára

.

Tagy: , , , , , , , , , , , , , , ,