Vianočné pozadia pre ZŠ

Medzi našimi ponukami tematických fotení nájdete i fotografovanie pre materské a základné školy. V jesennom období býva však, popri PRVÁCKOM, či Halloween/Jesennom fotení, najžiadanejším práve VIANOČNÉ FOTOGRAFOVANIE. V niektorých školách sa fotievajú len žiaci 1.stupňa, inde aj z 2.stupňa. Obvyklým časom fotenia býva dopoludnie, prispôsobíme sa však aj požiadavke poobedného termínu, v rámci ŠKD.

Naša ponuka obsahuje pozadia s interiérovou, alebo exteriérovou scénou. Kompetentná osoba za školy, vyberie pre žiakov len 1 pozadie. Následne, po dohodnutí termínu fotenia, jej mailom zasielame aj letáčik v PDF formáte, aby sa tieto informácie dostali ku učiteľom/rodičom (dátum fotenia, čo obsahuje daný fotobalíček, cena za balíček, odporúčané oblečenie a jeho farebnosť, fotka vybraného pozadia, ukážky fotenia pred pozadím,...).

Na rodičoch detí tak býva nezabudnúť na deň fotenia, deti ráno pred fotením aj vhodne obliecť a upraviť, nakoľko si objednávajú sadu vytlačených fotografií, ktoré im, a celej rodine, na dlhé roky zostanú spomienkou (ku exteriérovej zimnej scéne – v zasneženej krajine, neodporúčame letné, či slávnostné oblečenie, krátke rukávy, krátke nohavice, letné sandálky – vyznieva to veľmi komicky. K typu tejto scény sa žiadajú zimné svetre, roláky, vetrovky, šály a čiapky, čižmy. Naopak slávnostnejšie oblečenie je priam vítané ku interiérovým scénam so sviatočne zariadenými izbami. Totálnym faux pas, z ich strany, vyznejú deti oblečené do teplákových súprav, domáceho oblečenia typu pyžám, nadrozmerných mikín a vyťahaných tričiek, s detskými tetovačkami na rukách, krku. O neučesaných a mastných vlasoch, s rukami a tvárou, čo nevideli mydlo a vodu aj 2dni, radšej pomlčíme).

Väčšina rodičov však ku školskému foteniu pristupuje veľmi zodpovedne a deti v ten deň pošle oblečené ako z módneho časopisu. Medzi maminkami sa nájdu i také obetavé duše, že si ráno všetci privstanú, nech majú deti aj účes, akoby šli na významný ples :)

.

Ponuka interiérových a exteriérových fotopozadí vhodných pre ZŠ

.

vianočné fotenie

00 – VIANOČNÝ SKLENÍK (k dispozícii bude až od 12/2023)

.

.

01 – VIANOCE NA CHATE

.

.

02 – VIANOČNÁ VINTAGE IZBA

.

.

03 – PRIEDOMIE SO SMREKMI

 

 

.

.

04 – VIANOČNÁ POOBEDNÁ OBÝVAČKA

.

.

05 – VIANOČNÁ IZBA V ZLATOM

.

.

06 – VIANOČNÁ POHOVKA

.

.

07 – VIANOČNÝ KRB S ČIŽMAMI

.

.

08 – VIANOČNÝ VÝKLAD S MEDVEĎMI

.

.

.

09 – VIANOCE ZA OKNOM

.

.

10 – MODRÁ IZBA

.

.

11 – VINTAGE KRB

.

.

12 – TMAVÝ KRB S DARČEKMI

.

.

13 – ZASNEŽENÉ OKNO S KONÍKOM

.

.

14 – VIANOČNÁ IZBA S PARAVÁNOM

.

.

15 – ZELENÁ IZBA S KRBOM

.

.

16 – ZAMRZNUTÝ RYBNÍK

.

.

17 – ZASNEŽENÉ HALÚZKY

 

.

.

18 – MODRÉ DVERE

.

.

19 – ZASNEŽENÉ SMREKY

.

.

20 – ZELENÝ SMREK

 

.

.

21- ZASNEŽENÝ LES

 

.

.

22 – STRIEBORNÝ STROMČEK

 

 

.

.

23 – TMAVÁ VIANOČNÁ KUCHYŇA

.

.

24 – BIELA VIANOČNÁ KUCHYŇA

.

.

 

25 – VIANOČNÁ BRÁNA DO DOMU

.

.

 

26 – STAROŽITNÍCTVO S HRAČKAMI

.

.

27 – SANTOV OBCHOD

.

.

Tagy: , , , , , , , , , , , , , ,