Fotografovanie nehnuteľností

Určené je pre majiteľov/prenajímateľov nehnuteľností z radov súkromných/firemných klientov, či realitných kancelárií, za účelom predaja/nájmu bytového/nebytového priestoru, rodinného domu, vily, chaty, záhrady, bytového domu, komplexu budov… Pútavý fotomateriál ale rovnako vhodne poslúži aj architektom a zhotoviteľom pre účely prezentácie v časopisoch, propagačných materiáloch, na webstrákach.

Profesionálne vám zdokumentujem dohodnutý objekt. V prípade potreby/požiadavky a priobjednávky viem zabezpečiť aj drobné dekorácie a doúpravu interiéru. Prípadne poradím s dozariaďovaním a premiestnením už existujúceho inventáru, aby sa fotografie daného priestoru stali pre oči a zmysly záujemcov zaujímavejšími, interiér pôsobil útulnejšie a estetickejšie, odlíšil sa od iných ponúk a vzbudil v ľuďoch vyššiu pozornosť a záujem, počiatočnú chuť vidieť na vlastné oči, a po vzhliadnutí aj neodolateľnú túžbu vlastniť/prenajať daný priestor.

Pri jednoduchších objektoch postačí 1fotenie v časovom rozsahu medzi 0,30-1hodinou a viac. Pri fotení väčších celkov, požiadavke denného aj večerného fotenia, pri orientácii objektu na viac svetových strán, ako aj pri fotení spoločne interiéru s exteriérom, alebo aj širšieho okolia, dohodneme fotenie na viackrát.

Z nafoteného materiálu dohodnutý počet záberov (pre ich následné dôkladné dopracovanie), vyberá klient, alebo výber ponechá na fotografovi. Fotografie odovzdávam v tlačovej kvalite.

PS: cena takto nafoteného 2-izbového bytu s rozlohou 60m2 bola 99€ (nakoľko od majiteľov vyvstala aj požiadavka konzultácie o možnosti úpravy bytu jeho zútulnením pred fotením, a následné dodekorovanie kvetmi, kochlíkmi, prehozmi, sviečkami, drobnými predmetmi…).