Orgovánové fotenie

Pozývam Vás na toto jedinečné voňavé fotenie – medzi krásne rozkvitnuté orgovány!

.

Zvyčajne v 2.polovici apríla až začiatkom mája zakvitajú v našom meste orgovánové kríky. Hýria farbami od bielej, ružovkastej, cez bledo, stredne, až sýto fialkovú. Fotené osoby majú tak možnosť doplniť rodinný album o ďalšie menej typické fotografie. V takejto farebnej kombinácii perfektne vyniknú ako deti samotné, dospievajúce deti, dospelí, celé rodiny, tehuľky, zaľúbenci, ale aj domáci miláčikovia. Fotky pri nádhernej orgovánovej „stene“ obsahujú v sebe iný vizuálny a citový náboj.

.

Ku hlavnému bonusu patrí aj fakt, že fotenie prebieha priamo v Bratislave, blízo metského parku. Dostupnosť pre rodiny s malými deťmi je preto veľmi rýchlou, nehrozí žiadne zdĺhavé cestovanie, či časové prestoje, dokonca Vás tam zavezie i MHD autobus/električka. Po fotení je možnosť osviežiť sa v neďalekej reštaurácii, alebo zájsť do cukrárne. Deti sa vedia chvíľu zabaviť i na priľahlom ihrisku, takže rodičia im plynulo vyplnia časť dňa s mini výletom a fotením zároveň :)

.

Farby oblečenia Vám odporučím tak, aby bola zladená celá rodina. Pre deti do 5-6 rokov viem aj niečo z ateliéru zapožičať. Pre tehuľky k dispozícii dlhé šaty fialové, ružové, žlté, marhuľkové, biele, bledomodré, bledozelené….

Odporúčané doplnky ku foteniu – veľké klobúky, venčeky,čelenky, slnečné okuliare, deka, pikniková súprava, … (niečo prinesiem aj ja)

.

Čas potrebný pre vznik dostatočného počtu závisí od veku a počtu súčasne fotených osôb, obvykle postačí rozpätie 30-45minútami, so začiatkom o 10 alebo 11hod / poobede medzi 15-17hod

.

Na výber máte z 3foto balíčkov (podobne ako pri klasickom exteriérovom fotení).

Cenník bod 6  https://www.svadobna-fotografka.sk/clanky/cennik/sukromne-nekomercne-fotenie

Spracovaný materiál dostanete do 1týždňa, odoslané mailom v digitálnej podobe (postup je už mnohým známy z predchádzajúcich fotení – svojich favoritov si však vyberáte z vopred zaslaných záberov, ktoré vznikli počas fotenia).

VOP https://www.svadobna-fotografka.sk/clanky/cennik/vseobecne-obchodne-podmienky/

Záloha pre záväznú rezerváciu 20€ (na zaslané číslo účtu, splatná pri objednávke!). Po fotení platíte už len doplatok za objednaný fotobalíček.

Navigáciu na miesto fotenia posielam mailom.

.

Objednávky pre fotenie:

blanka@golejova.sk alebo mobil: 0915 622 311

 

AKTUALIZÁCIA voľných termínov:  fotenie pre rok 2023 UKONČENÉ

 

 

Tagy: , , , , , , , , , , ,