Vianočné a zimné pozadia pre fotenie rodiniek

Ponuka ateliérových pozadí sa skladá zo scén exteriérových a interiérových. Všetky pozadia sú svojimi rozmermi vhodné aj pre 4-6člennú rodinu (šírka: 200-250cm/výška:180-200cm).

Ak sa medzi pozadiami nájdu rozmerovo menšie, upozornenie nájdete pripísané pri konkrétnom obrázku. Pre rodičov to znamená, že sa pred tým pozadím môže fotiť len 1rodič+1dieťa, alebo maximálne 2 deti spoločne. Pre rodinu je fotenie pred ním oklieštené na šírku len cca 1,6-1,8m.

Každá objedaná rodina,pri objednávke fotenia, vyberie z danej ponuky svojho favorita – 1pozadie, a svoj výber pripíše fotografovi do mailu. Pred ním budú členovia rodiny nafotení  obvykle v slede: najskôr deti, následne aj spolu s rodičmi.

Pokiaľ tak daná rodina neučiní, budem tento „krok“ považovať za odsúhlasenie výberu samotným fotografom. Prípadne bude v deň fotenia použité pozadie, ktoré mala nainštalované predchádzajúca rodina. 

.

A) EXTERIÉROVÉ SCÉNY

.

.

A00 – Vianočný skleník (šírka 200cm, vhodné aj pre rodinné fotenie)

Upozornenie: k dispozícii z e-shopu, od českej fotografky, bude až pre decembrové fotenia. Momentálne sa balí a expeduje

vianočné fotenie

.

A01 – Vianoce na chalupe 

zimna chata fotenie

detske vianocne fotenie

.

A02 – Obchod so starožitnými hračkami (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

A03 – Výklad s medvedíkmi (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

A04 – Smreky pred domom (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

A05 Zamrznutý rybník (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

A06 – Vianočná izba za oknom (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

A07 – Vianočná brána (šírkou vhodné pre 2-3deti, rodina už obmedzene)

 

.

A08 – Zasnežené okno (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, spoločné rodinné fotky sú priestorovo oklieštené)

 

.

A09 – Brezový plot (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, spoločné rodinné fotky sú priestorovo oklieštené)

.

A10 – Zasnežený drevený plot (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, spoločné rodinné fotky sú priestorovo oklieštené)

zasnezeny dreveny plot

.

A11 – Modré vchodové dvere (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, spoločné rodinné fotky sú priestorovo oklieštené)

.

A12 – Zasnežené halúzky (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, spoločné rodinné fotky sú priestorovo oklieštené)

.

A13 – Zasnežené smreky (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, spoločné rodinné fotky sú priestorovo oklieštené)

.

 

A14 – Zasnežený les (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, spoločné rodinné fotky sú priestorovo oklieštené)

.

A15 – Zelený smrek (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, spoločné rodinné fotky sú priestorovo oklieštené)

.

A16 – Santov obchod (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, spoločné rodinné fotky sú priestorovo veľmi oklieštené)

santov obchod pozadie

 

 

.

 

B) INTERIÉROVÉ SCÉNY

.

.

B01 – Izba s paravánom (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

B02 – Okno s koníkom (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

B03 – Izba s krbom a zelenými čižmami (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

B04 – Biela izba s vianočnými stromčekmi (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

B05 – Zlatá vianočná obývačka (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

B06 – Vráta s pergolou – multifunkčné (pred neho je možné použiť akékoľvek doplnky podľa aktuálneho ročného obdobia – lavicu, pohovku, stromček, posteľ, stôl, balóny,… šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

B07 – Poobedná vianočná obývačka (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

B08 – Vintage vianočný krb (šírkou vhodné aj pre rodinu)

.

B09 – Vianočná pohovka (šírkou vhodné pre 3-člennú rodinu)

.

B10 – Hnedá vianočná kuchyňa (šírkou vhodné pre 3-4čl.rodinu)

.

B11 – Biela vianočná kuchyňa (šírkou vhodné aj pre 4-6čl. rodinu)

 

.

B12 – Starý krb s darčekmi (šírkou vhodné pre rodinu s 1-2malými deťmi)

.

B13 – Modrá vianočná izba (šírkou vhodné aj pre 4-6čl.rodinu)

.

B14 – Biela štuková stena – multifunkčné (je možné použiť ku nej akékoľvek doplnky podľa aktuálneho ročného obdobia – pohovku, stromček, posteľ, stôl, balóny…, šírkou 250cm vhodná pre 4-6čl. rodinu)

.

B15 – Okná so závesmi – multifunkčné pozadie podobne ako B14 Biela štuková stena (je možné použiť ku nej akékoľvek doplnky podľa aktuálneho ročného obdobia – pohovku, stromček, posteľ, stôl, balóny…, šírkou 250cm vhodná pre 4-6čl. rodinu)

.

B16 – Vianočná knižnica (šírkou vhodné pre malú rodinu)

.

B17 – Zlaté hviezdičky (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, rodina na šírku pozadia oklieštená)

.

B18 – Strieborný stromček (upozornenie: rozmerovo menšie, vhodné len pre 1-2deti do veku 6r, rodina na šírku oklieštená)

.

 

Tagy: , , , , , , , ,