Štýl Boudoir foto

Chcete prekvapiť ku sviatku „Sv. Valentína“ svojho priateľa, nastávajúceho, alebo manžela, súborom vkusných fotografií v spodnej bielizni v duchu snímok z pánskych časopisov? Ak odpoviete na túto otázku slovom „Áno“, potom je tu pre Vás „Štýl Boudoir foto“. Ponúkam možnosť nafotiť tento štýl nielen formou honorovanej služby, ale aj formou bezplatnej spolupráce (tzv. TFP fotenie). Podmienkou však bude zvýšená kreativita, zmysel pre cit a estetiku, zdravé sebavedomie a foto excentrickosť záujemkyne a tiež aj isté predchádzajúce skúsenosti s fotografovaním.

boudoir glamour fotografiaPre záujemkyne, ktoré toto hľadisko nespĺňajú alebo sú hanblivejšie a nevedia sa prirodzene a suverénne chovať pred objektívom, nemajú predstavu ako pracovať so svojim telom, gestami a mimikou je určený tento foto žáner, s osobným vkladom a vopred dohodnutým scenárom od samotného fotografa, ale v klasicky spoplatnenej forme!

Viac informácií o TFP nájdete v tomto článku

 

Pomenovanie boudoir (čítaj budoár) pramení z pôvodného historického označenia v architektúre, kde sa týmto pojmom označoval súkromný apartmán, izba dámy, určená pre jej kúpanie, obliekanie, neskôr aj dámsky salón ( http://en.wikipedia.org/wiki/Boudoir )

collage2Vo fotografii sa „Štýlom Boudoir foto“ označujú krásne sexi a zmyselné fotografie ženy a jej tela, obvykle len čiastočne oblečenej alebo v spodnej bielizni. Najčastejším miestom pre vznik takých záberov je spálňa, ateliér fotografa alebo luxusný hotelový apartmán. V minulosti bol tento štýl fotenia zaznávaný, a preto neprávom zabudnutý.

V posledných rokoch ho ale svetoví fotografi opäť znovuobjavili, a začína tak naberať na väčšej žiadúcnosti. Z každého záberu na ženské telo má na diváka dýchať kúsok zmyselnosti a jeho krásy. Zároveň mu má ponechať  v mysli aj priestor pre vlastnú predstavivosť a fantáziu.

 

collage1Fotenie štýlom Boudoir je ideálnym darčekom nielen pre budúce nevesty, ktoré chcú prekvapiť svojho nastávajúceho napríklad vo svadobný deň nezvyčajným osobným darom.

Radosť z takto nafotených a jemne šteklivých  fotografií vie urobiť partnerovi alebo manželovi žena každého veku!

 

Tiež je vhodné ako darček od pánov pre svoje partnerky, manželky, k výročiu sobáša, na Valentína, ako narodeninový darček, počas materstva alebo po ňom, po radikálnom schudnutí, plastickej operácii… V týchto prípadoch často môžu fotky „Boudoir“ obdarovanému mužovi ukázať, že telo ženy, ktorú neustále miluje, je stále rovnako krásne, ako bolo v čase mladosti, či vo svadobný deň, a že žena svojím zjavom môže aj naďalej konkurovať modelkám zo stránok mužských magazínov.

 

     

 Viac inšpirácií nájdete v albume.

Informácie k cenníku nájdete tu 

 

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.