Fotoportréty pre psa

 

… tentoraz pre psiu dámu menom Lolita

K dobrému záberu, okrem výberu lokality, obdivu a lásky k zvieratám patrí i veľká dávka trpezlivosti a tolerancie. Potom vniknú práve také milé obrázky prezentované v albume, ako vlastní rodina dnes už dospelej a stále pôvabnej Loly / Lolity.

Pes bol pre mňa  už od mala stelesnením krásy, radosti, oddanosti a úprimného priateľstva. Hoci moja túžba po ňom bola neskutočne veľká, rodičia mi ju splnila len raz. Aj to len na obdobie letných prázdnin, keď som domov doniesla psa vyhodeného na ulicu, ktorý sa u nás zdržal chvíľu a cestoval k mojej starenke na dedinu. Moja túžba sa stala realitou až pri našom synovi.

Jessy – psík z trhu, mix čivavy a ratlíka, bez chvostíka, maskou  a kvalitou srsti podobnej vlčiakovi, veľkosťou malého špica, ktorý s nami žil od svojich 2 mesiacov do psieho veku úctyhodných 14 rokov, bol v našej domácnosti hýčkaným a milovaným človeko-zvieraťom. Až pri nej som naplno pochopila psiu dušu, nároky a potreby psa, jeho reakcie a chovanie na rôzne situácie okolo.  Preto viem ako so psom pracovať pred fotením, počas neho, predvídam jeho reakcie  a vždy mám plán ako zaujať  pozornosť aby vznikol pekný záber.

Ak Vás moja práca zaujala, máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte mi na blanka@golejova.sk

Cenník pre záujemcov o tieto alebo podobné nekomerčné foto služby ››

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.