15 dobrých rád

Pre každú budúcu nevestu býva január každoročne mesiacom, v ktorom začína pravá predsvadobná „horúčka a maratón“ za tým najlepším, čo môže ponúknuť slovenský svadobný trh. Netýka sa len matrík, kostolov, kaštieľov, zámkov, hotelov, reštaurácií a svadobných salónov, ale tiež svadobných fotografov a kameramanov, ktorí patria svojimi službami k tým najžiadanejším. Kto premešká ich voľný termín, má jednoducho smolu. Buď zmení termín svadby a prispôsobí sa najbližšiemu voľnému svojho vysneného fotografa, alebo bude hľadať ďalej, a častokrát môže i nezdravo riskovať. Vyššie opísaný text sa však môže týkať aj zákazníkov, ktorí nemajú konkrétny overený tip, len na slepo „strieľajú“, alebo uprednostňujú neprimerane nízku cenu pred kvalitou ponúkaných služieb.

16 18 fotenie svady namestovo

 

Prečo sa vyhnúť takému riskovaniu?

Pretože svet internetu, svadobných portálov a Facebooku v posledných rokoch začal ponúkať zvýšené množstvo neoverených mien a ľudí tváriacich sa seriózne, ohurujúcich nie kvalitným a dlhoročným portfóliom, ale len podozrivou cenou alebo možnosťou zjednávania. Tiež namiesto serióznej webovej stránky a skutočného mena majú takí dodávatelia zväčša vo svojej ponuke len zopár pozliepaných nesúrodých albumov s chaotickými zábermi, utajenú adresu i meno…  Pri ich výbere chcú neprezieravé nevesty často pozabudnú na ďalšie podstatné a dôležité atribúty a utvrdzujú sa vetou: „Tá cena bola tak neodolateľná. No nekúp to!“. Počiatočné opojné nadšenie z kúpy takého pseudofotografa vystrieda vytriezvenie z reality, keď od neho dostanú DVD.

 

Ako sa úspešne vyhnúť budúcim podobným problémom?

Viac sa dočítate v článku  15 prospešných rád pre nevestu>>  Ak hľadáte ďalšie prospešné rady ku plánovanej svadbe, prečítajte si aj iné články zo sekcie Svadobný bedeker>>

 

Pri objednávke profesionálnych svadobných FOTO služieb našim klientom, vieme odporučiť osvedčených dodávateľov z oblasti kaderníckych, vizážistických, dekoratérskych a flóristických služieb, ako aj  prenajímateľov svadobných limuzín, automobilov, kočov, kontakty na svadobné koordinátorky, svadobné salóny,  DJ-ov, svadobné kapely, svadobných starejších,  a tiež ústretové a prvotriedne TOP hotely, reštaurácie, cateringové služby,… s ktorými máme osobné pozitívne skúsenosti.

Na kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textov sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.

.

Ako fotím ja?

https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/