Fotografie pre rodiny

Od roku 2009 som ponuku mojich fotografických svadobných služieb rozšírila aj o fotografovanie detí, celých rodiniek, či budúcich mamičiek. Reagovala som tak na zvýšený dopyt a požiadavku od mojich svadobných klientov, ale aj od neznámych záujemcov. Pretože ponúkané produkty sú pre klientov finančne nenáročné, a viem im vyhovieť vo všetkých požiadavkách, radi za mnou opäť prichádzajú.

 

Skôr ako manipulovanie s pózami klientovho tela preferujem fotografovanie v uvoľnenej pracovnej atmosfére. Na jedinečný záber si radšej počkám, a nájdem aj ten správny uhol pohľadu pre Vaše portréty, či prirodzené a spontánne pózy.

Ak mám možnosť pred samotným fotografovaním s klientom hovoriť osobne, doriešime tam podrobnosti, jeho predstavy a nároky lepšie ako po telefóne, či mailom.

Celé fotografovanie prebieha v prostredí, ktoré si vyberiete sami, ale skvelé zábery sa dajú nasnímať i v domácom prostredí, kde sa cítite najistejšie, nakoľko disponujem aj potrebnou prenosnou výbavou. Túto alternatívu ocenia hlavne rodiny s malými deťmi, aby deti nenachladli, rodičia ich zbytočne nestresovali presunmi, novým prostredím, inou atmosférou, absenciou ich obľúbených hračiek, a pre rozmanitosť fotografií i viacnásobným prezliekaním.

Fotenie detí, v porovnaní s fotením nás dospelých, je špecifické hlavne tým, že málokedy sú psychicky pripravené a uvoľnené pre fotenie tak, že hneď po príchode fotografa sú prvé zábery vhodné pre ďalšie spracovanie. Obvykle sú deti nepokojné, rozrušené, niekedy uplakané a na cudzi osobu a situáciu si musia zvyknúť. Keď mám odovzdať kvalitné zábery, rodičia musia byť uzrozumení a pripravení, že spoločne niekedy v rodine strávime spolu aj viac ako 2 hodiny. Ich prvoplánovú zvolaciu vetu: „Nám stačí len chvíľa a  pár záberov!“, beriem preto vždy s úsmevom a rezervou.

 

Prierez mojou prácou môžete vidieť ako v súkromných albumoch Vašich známych, ich detí, či rodiny, alebo aj na mojej webovej stránke, v záložkách:

https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/fotografie-novorodenci/

http://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/detska-fotografia/

http://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/rodinna-fotografia/

https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/buduce-mamicky-a-rodicia/

 

Informácie k cenníku za fotoslužby nájdete tu

 

„Čo viac si môžte ešte priať… !

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.