Rekvizity pre veselé fotky

ako fotit emócie a radost ludiAko mať moderné fotografie, z ktorých dýcha na diváka skutočný život, entuziazmus, vášeň, radosť, zanietenie, skutočné a nie hrané emócie od nasnímaných osôb, súčasná doba, ruch mesta…?

Ako zaujímavo ozvláštniť akúkoľvek  umeleckú fotografiu?

Aká rekvizita je vhodná pre fotenie umeleckých (svadobných i civilných) portrétov?

Ako použiť  prinesenú rekvizitu? Ako ju, spolu s fotografovanou osobou, vhodne zakomponovať  do výsledného záberu?

doplnky a rekvizity do fotografiiOdpoveď je vcelku prozaická a veľmi obyčajná:

„Prídite  sa zoznámiť, porozprávať o Vašich predstavách, ja Vám ponúknem tie svoje. Následne dotvoríme spoločný plán a dohodneme miesto a čas fotenia. Zažijete krásny deň, z ktorého si domov odnesiete pocit radosti, nadšenia a poznania, že aj Vy, hoci ste boli skalopevne presvedčení o vlastnej nefotogenickosti, ste v podstate výnimočným a krásnym človekom!

Pokiaľ na tomto mieste niekto z čitateľov, hlavne z radov mojich kolegov fotografov alebo konkurencie, očakával odborné a zaručené rady, tipy a triky, ako zachytiť  emócie, čo vhodné vsunúť do záberov, tak odíde veľmi  sklamaný. Každý majster si svoje tajomstvá úspechu bezpečne chráni:)

Ak ste v článku nenašli potrebné informácie a máte ďalšie otázky, kľudne sa na mňa obráťte mailom. Keď budem vedieť, rada pomôžem a zodpoviem na ne.

——————————————————————————

POZNÁMKA: 

Názornou ukážkou ku článku je fotoalbum s názvom Rekvizity. Čitateľ v ňom nájde fotografie z mojich a manželových reálnych fotení, kde boli použili rôzne rekvizity a doplnky, aj z bežného života klientov.

Vstup do albumu je možný len cez prihlasovacie heslo. Vybraným záujemcom  ho posielam na požiadanie.

————————————————

.

Ako fotím?

https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/

.

Ale ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

V článku boli použité fotografie nafotené mnou, ale i mojim manželom Petrom Golejom ( www.fotograf-svadba.sk). Touto cestou mu ďakujem za ich poskytnutie z bohatého svadobného archívu. Moja vďaka tiež patrí našim nevestám, bez ktorých pričinenia, by nevznikli spoločné nápady a neopakovateľné úžasné momentky, ktoré prispeli k dokonalej a výstižnej  ilustrácii mojich textov, venovaných práve vám, ktorí ich čítate a mnohým sú neoceniteľnou pomocou.

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.