Lucia a Viktor Šamorín-Čilistov

Magický júlový dátum som mala už dávno obsadený, a preto prichádzali do úvahy len najbližšie dni okolo svadobného dňa. Lucka s Viktorom, a ich malou dcérkou, boli skvelým príkladom, že keď klient chce vybratého fotografa,  krásne svadobné zábery a málo tradičný exteriér s maximálnou pohodou pri fotení, bez zbytočného stresu, zhonu, nervózneho sledovania plynúceho času, oplatí sa zvoliť alternatívu fotenia mimo svadobný deň. Tentoraz ním bola júlová nedeľa podvečer. Výber miesta sme dohodli spoločne.

Počas fotenia nás neodradil ani intenzívny letný lejak, po ktorom sa obloha nádherne prežiarila a zažili sme v toto neskoré nedeľné odpoludnie i dúhu – akoby symbol nadchádzajúceho spoločného života pre tento pár. Končili sme až pri samom západe slnka,  za podvečerného spevu vtákov, jemnom vlnobití Dunaja a  s príjemnou únavou po dobre vykonanej práci.

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.