Sofi a Terezka 2014

 

marhuľový sad a fotenieKatkinej rodinke som marhuľový sad prisľúbila už pred rokom, keď sme, uprostred leta,  fotili v slnečnicovom poli >>. Jar však prišla o niečo skôr, a než sme ho stihli navštíviť, kvety marhule pomaly odkvitli. Na počiatočnom zámere a eláne to však nič nezmenilo. Zábery malej Sofinky a Terezky sú pre mňa, aj bez dostatočného počtu kvietkov na konároch stromov, opäť niečím nevšedné, výnimočné a neopakovateľné.

 

050

Nemalý podiel na skvelom výsledku majú nielen samotné modelky, vzorný tatino Paťo, ktorý sa zahral na šoféra a nosiča rekvizít, starostlivá maminka Katka, ktorá pre všetkých pripravila piknik priamo v sade,… výber oblečenia, zladenie farieb, ale tiež nadmieru fotogenický sad, či úžasné počasie na konci marca. Môj manžel by to ešte doplnil vetou: „… a Tvoje nadšenie, fantázia, láska a trpezlivosť k deťom…, chuť zachytiť všetku nevšednú krásu ľudí, ktorých postavíš pred fotoaparát, ich emócie a okamihy na večnosť“. V hlavných úlohách: Sofinka, Terezka, Katka s Paťom a marhuľový sad po rozpuku.

Ako dievčatá od minulého roku podrástli, skrásneli a dospeli? Môžete ich vidieť aj v predchádzajúcom albume>>

Na priložené zábery sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona. Bez písomného súhlasu autora fotografií nie je dovolené kopírovanie,  prenos, šírenie alebo publikovanie žiadnej časti webovej stránky.