Základná škola 2017

Ako školskí fotografi (ja a môj manžel Peter) sme už fotili v mnohých školách nielen v rámci hlavného mesta, ale aj celého Bratislavského kraja. Tento rok nás dokonca zavolali fotiť až do Považskej Bystrice a Žiliny, čo považujeme za veľkú česť, nakoľko fotografov, a dobrých tiež, je po celom Slovensku neúrekom.
Radi sa vraciame do škôl, s ktorými spolupracujeme už dlhšie. Oni sa bez váhania spoliehajú na nás a naše predstavy – vedenie školy, učitelia i rodičia, radi prijmú aj naše odporúčania pre výber pozadia, či prostredia budúcich fotiek. A tiež aj skladbu oblečenia. Síce ráno, na takéto fotenie, vyrážame z domu naložený akoby sme sa sťahovali, ale za ten výsledok práce a pekné fotky sa radi obetujeme. Školám, žiakom a rodičom ich dôveru oplácame krásnymi fotografiami, ktoré potešia každé oko, nielen to rodičovské a učiteľské.
Vážime si aj tie, kde obetujú pre žiakov kúsok z vyučovania a žiaci majú umožnené fotiť sa nielen pre TRADIČNÉ SPOLOČNÉ TRIEDNE fotografie ku koncu školského roka, ale aj pre SETY PORTRÉTNYCH fotografií.  Rodičia, i škola samotná, tak získajú vkusné fotky do rodinných albumov a archívu, ako budúcu spomienku na obdobie v školských laviciach a jeho vývoj. Predsalen spoločná, alebo skupinová fotka žiakov, nenahradí pekný profesionálne nasvietený a naaranžovaný portrét.

vkusne spolocne fotky v skole

Malá ukážka spoločných fotografií s triednou učiteľkou druhého ročníka, ako aj  výber z fotenia pre sety druhákov a tretiakov základnej školy.
Fotky prváckych portrétov, a tiež budúcich absolventov školy v talároch a absolventských čiapkach, nájdete v ďalších albumoch.