Opustené šteniatka

Jarné obdobie býva pre našu rodinnú firmu veľmi hektickým pracovným obdobím. Okrem honorovaného fotografovania (portréty, booky, konferencie, firmy, deti, rodiny, svadby,…) si vždy nájdem čas aj na nehonorované zákazky. K nim pravidelne priraďujem fotenie opustených psíkov a mačiek. Hoci podobnými fotkami, posledný rok, moju webstránku zanedbávam, pravidelne ich zverejňujem na FB.

Dnes pridávam fotky psích sirôt, ktoré by bez ľudskej pomoci a kŕmenia už nik živé nevidel. ,,Zodpovedný majiteľ“ ich bezcitne nechal pomaly umierať hladom a zimou – ako čerstvo narodené boli nájdené vyhodené v krabici. Od svojich 2 týždňov sa nachádzajú v Ivanka pri Dunaji pod patronátom OZ ZVEROKRUH. V súčasnosti majú už 7 týždňov. Verím, že čím skôr nájdu milujúce domovy.

Predstavujem teda štvoricu roztomilých hyperaktívnych súrodencov neznámej rasy: najmohutnejší zo všetkých – čierny fľakatý skvost DEXTER, jeho útlejšia sestrička ELI – čierna s bielok kravatou na hrudi, hnedo fľakatá jemná princezná LEILA a sivý vznešený anglický lord GREY. Fotenie s nimi muselo byť rýchle a akčné, než sa nám rozutekali po ateliéri:)

Kontakt pre informácie k adopcii: ozzverokruh@gmail.com