Fotenie prvákov školy

Kvalitné a estetické fotografie sú nielen vkusným darčekom, a budúcou pamiatkou, pre rodinu každého prváčika, ale aj významným prvkom reprezentujúcim samotnú základnú školu.

Počas mesiacov september – november (a tiež január – február) už tradične realizujeme fotografovanie prváčikov základných škôl z Bratislavy a Bratislavského kraja. Fotenie prebieha vo vyhradenej triede počas vyučovania, alebo v rámci ŠKD. Do školy prinesieme prenosné foto štúdio, prvácke rekvizity, oblečenie a doplnky. Fotografie bývajú spracované, vytlačené a odovzdané do jedného týždňa od termínu fotenia.

Ak sa do vašej školy naša ponuka ešte nedostala ale fotografie vás zaujali, kontaktujte nás mailom na: blanka@golejova.sk alebo telefonicky: 0915 622 311

Viac informácií, ako aj predstavu ako fotíme spolu s manželom na školách, získate>>

 

Informácie k FOTO balíčku pre prváka, rozmerom fotografií a cene radi poskytneme riaditeľstvu školy, alebo jej poverenému zástupcovi, členovi Rady školy, alebo aj predsedovi ZRPŠ.

 

Tešíme sa na fotenie s vašimi deťmi!

Blanka a Peter GOLEJOVI

fotky pre prvacikov skoly_fotograf bratislava

 

UKÁŽKY Z POSLEDNÝCH FOTENÍ PRVÁKOV V ZÁKLADNÝCH ŠKOLÁCH

 

Vkusné štylizované fotografie prváčikov v školskej lavici, s hlavnou učebnou pomôckou – šlabikárom, niekde aj s maskotmi príslušnej triedy (sovička, rybička Nemo, levík, včelička, Hups,…) a všetko, čo tomu predchádza, pre nás – školských fotografov, patrí k tradičnému koloritu fotení v školách.

Na internetových stránkach škôl je možnosť vidieť prácu nepreberného množstva fotografov. Záleží len od vedenia školy a jej učiteľov, ktorého fotografa oslovia. Nie vždy majú šťastnú ruku, alebo dobré oko posúdiť kvalitu. Školské fotografie pritom reprezentujú aj samotnú školu.

My dvaja fotografovia (ja a manžel Peter) sa profesionálne venujeme foteniam dospelých, rodín, detí, a tiež školským foteniam, už viac ako 15 rokov. Za ten čas sa o našej kvalitnej práci presvedčilo dostatočné množstvo materských, základných i stredných škôl a nadviazali s nami dlhoročnú spoluprácu, čo nás veľmi teší a posúva vpred. Zároveň zaväzuje neustávať v kreativite a kvalite odovzdanej práce a snažiť sa obhájiť toto prvenstvo aj naďalej.

 

Fotky so staršími súrodencami zo spoločnej základnej školy

 

Fotky s abecedou na kockách

 

Fotky žiakov a ich triednych učiteľov pre školskú kroniku

 

Fotky prvákov s triednym učiteľom v rámci koncoročného fotenia v základnej škole

.

Foto pozadia pre školské portréty