Fotenie prváčikov ZŠ

Kvalitné a estetické fotografie, od profesionálneho fotografa, sú nielen vkusným darčekom a budúcou pamiatkou pre rodinu každého prváčika, ale aj významným prvkom reprezentujúcim samotnú základnú školu.

Základným školám v rámci Bratislavy a Bratislavského kraja ponúkame školské fotenia, ktoré realizujeme na ich pôde – s dvoma profi fotografmi, v reálnej triede / vyhradenom priestore, v dopoludňajších/popoludňajších hodinách, so školskými rekvizitami, profesionálnym nasvietením a prenosným profi ateliérom.

 

Každoročne ponúkame tieto termíny:

  • – september/október
  • – január/február
  • – apríl/máj/jún (v rámci koncoročného fotenia žiakov danej školy)

.

Každý rodič, ktorý si prostredníctvom školy objedná tento druh fotenia, obdrží balíček vytlačených fotografií, (podkladom býva najvydarenejší záber z fotenia). Cena balíčka stanovujeme od počtu súčasne fotených detí v škole. Fotografie sú spracované fotografom, vytlačené a odovzdané škole spravidla do jedného týždňa od termínu fotenia (časový posun môže vzniknúť len kvôli oneskorenému vyzbieraniu sumy za dané školské zariadenie).

 

fotky balik prvaka

 

Ak sa do vašej školy ponuka od nás ešte nedostala, ale fotografie vás zaujali, kontaktujte nás mailom:  blanka@golejova.sk
 
Viac ukážok zo školských fotení nájdete tu >>

kazda skola je ina

fotenie v atelieri

 

Na prianie  môže vzniknúť aj takáto parádne spomienková fotka celej triedy s pani učiteľkou / pánom učiteľom

Darček od ZŠ k imatrikulácii prvákov – portrét žiaka v kostýme

.

.

Tešíme sa na fotenie aj vo vašej škole!

Blanka a Peter GOLEJOVI