Rande v prírode

Od jari do neskorej jesene býva príroda tým najčarovnejším ateliérom. Stačí si len vybrať vhodný región, nosnú ideu pre komplex celého foto príbehu, ktorou sa budeme spoločne počas fotenia riadiť. Netreba zabudnúť ani na ideálny čas fotenia – hodinu až dve pred západom slnka, kedy sú farby okolia najkrajšími. Aj oni, spolu so slnečným svitom, zohrávajú dôležitú úlohu, a dotvárajú spoločný výsledok práce fotografa.

 

fotenie v prirode

 

Taktiež by fotené osoby nemali zabúdať na vhodné oblečenie, a vzájomné doladenie všetkých prítomných. Rovnako dôležité, pre všetkých, ktorí milujú do posledného detailov, mať s fotografom dohodnuté aj zmysluplné rekvizity a doplnky, nech je celý koncept dokonalý už pri jeho vzniku.

A potom už hor´sa do spoločne vybranej prírody, za krásnymi zábermi!

Krásna jar už začala, leto príde po nej, čo nevidieť, a po ňom sa ani  nenazdáme, prehupneme sa do čarovnej jesene. Kto sa neobáva chladu, fotím aj v neskorú jeseň, či počas zimy.

Kto dá prednosť interiéru, je možné naplánovať si fotenie aj tam. Rozsiahly ateliér v Bratislave, plný rekvizít a pozadí, je kedykoľvek k dispozícii. Nie sme tak závislí od dennej doby, ani aktuálneho počasia:)

 

Teším sa na vás všetkých – zaľúbencov, rodiny s deťmi, i bez nich, alebo aj na portrétnych sólistov. Na naše spoločné plánovanie a výslednú prácu! 

Blanka Golejová – fotograf pre deti, rodiny, svadby…