FOTO leporelo

Čo sa skrýva pod slovom leporelo? Stačí ak si pripomeniete vlastné detstvo a prvé detské knižky, ktoré ste s veľkou radosťou, spolu s rodičmi, prezerali. Bola to vlastne knižočka s pevnými doskami a stranami, zlepená do harmoniky so zaujímavými farebnými obrázkami a textami k obrázkom.

FOTO Leporelo z fotografií je jej modernou modifikáciou, upravenou pre potreby vkladania papierových fotografií.Patrí k tým najlepším možnostiam, ako vkusne a jednoducho odprezentovať fotky vašej rodiny, dieťatka, rodinnej udalosti, alebo domáceho miláčika.

L03Leporelo vzorky L01L02

Nielenže do neho vložíme výber tých najkrajších, ale zároveň ich budete mať vždy po ruke, oddelené od klasického rodinného fotoalbumu.

Pre lenivších z vás, je to cesta ako nemať fotografie uložené len v PC, ako nestratiť prehľad vo virtuálnej knižnici, či nemať chaos pri rodinnej prezentácii.

odovzdana zakazka dvd leporelo a fotky

Postupne si z jednotlivých tematických fotení a týchto leporel môžete vyskladať celú zbierku (krst, oslava, narodeniny v ateliéri, vianočné fotenie, valentínske fotenie, jarné fotenie, Deň matiek, Deň detí, zahájenie a koniec školského roku, jesenné fotenie,…), ktoré absolvujete spoločne so mnou, v podobe nádherných dizajnových mini knižiek.

Pevné dosky leporela sú obalené knihárskym plátnom farebnosti podľa vlastného výberu, previazané mašličkou, ktorou sa dosky stiahnu a zaistia i proti otvoreniu.

Listy knižky tvorí pevný kartón, na ktorý sa fotografie lepia.

ukazka foto leporelo

Do takejto knižky sa ich, pri obojstrannom lepení, vmestí až 14 kusov rozmeru 13x18cm, alebo 8 fotografií, toho istého rozmeru, pri ich jednostrannom lepení.

Cena 1ks leporela sa odvíja od objednaného počtu nalepených papierových fotografií.

Leporelo s detskými a rodinnými fotkami poslúži aj ako milý darček pre starých rodičov. Pri obsahu inej tematiky je to darček určený pre kohokoľvek.

Leporelo nie je štandardne obsahom zákazky. Dá sa však u mňa priobjednať ku každému druhu fotografovaniu.

—————————-

Kto dáva prednosť doplnkovému produktu fotokniha, má možnosť dozvedieť sa o nej viac:

– luxusné fotoknihy čítaj viac

– ich lacnejšie verzie čítaj viac

Koho viac osloví doplnkový produkt fotokalendár, má možnosť dozvedieť sa o ňom čítaj viac

.

Ako fotím?
https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/
.
.