Ponuka absolventských kostýmov

 

Od školského roku 2019-2020 sme rozšírili ponuku absolventského fotenia (predškolákov MŠ, školákov 1.stupňa malých ZŠ, a tiež pre 2.stupeň ZŠ, alebo pre končiacich študentov SŠ), o fotenie v ABSOLVENTSKOM KOSTÝME.

.

Fotené osoby tak majú možnosť, byť oblečené do nášho odevu. Tablové fotografie školy vyznievajú potom jednotne, ale hlavne pre reprezentáciu zariadenia, veľmi dôstojne.Fotografovanie odporúčame objednať na začiatku alebo konci  príslušného šk.roka. A to ešte pred:

  • – pasovaním prváčikov / imatrikuláciou (september /október),
  • – ukončením dochádzky v zariadení MŠ,
  • – plánovaným triednym / školským koncoročným / tablovým fotením v ZŠ, alebo SŠ.

 

Ku modrému kostýmu (taláru) od fotografa v ponuke aj absolventská čiapka s diplomom / zvitkom.

Niektoré školské zariadenia majú záujem aj o farebné ladenie kostýmu do farieb zariadenia, jeho názvu, alebo farby, s ktorou sú nejakým spôsobom späté.

 

Ponuka absolventského oblečenia

 

A) Čierny študentský talár + čierna študentská čiapka so strapcom + šál  + diplom / zvitok

Kostým je určený pre deti vo veku 6 až 12 rokov (v prípade záujmu v blízkej budúcnosti zabezpečíme rovnaký absolventský kostým, ale pre dospelú osobu, teda deviatakov, či maturantov).

Farebnosť šálu a strapca je možnosť vybrať jednotne pre celú fotenú skupinu z ponuky 9 farieb: biela, žltá, oranžová, bledoružová, červená, cyklámenová, zelená, modrá, fialová. Farebný vzorkovník nájdete na priloženej fotografii. Pre zástancov neutrálne farebnej fotografie odporúčame použiť čierny talár a čiernu absolventskú čiapku. Pre školské zariadenie viem doporučiť, kde ich hromadne nakúpiť.

 

 

B) Modrý študentský talár + modrá študentská čiapka + modrý strapec + diplom /zvitok

Vhodné pre deti vo veku 6 až 12 rokov.

 

 

C) Samotná študentská čiapka 

 

Veľkosť vhodná pre dieťa alebo dospelého.

 

 

Ukážka fotenia predškolákov na tablo

 
Ukážky z absolventských fotení nájdete v albume
Objednávku absolventského fotenia zrealizujte cez kontakt
.

Ako fotíme v školských zariadeniach?

https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/materske-zakladne-skoly-fotografie/

.

Upozornenie:
Fotograf nevlastní požičovňu kostýmov, a ani nemá pre ne vytvorené skladové priestory. Preto je k dispozícii, z každého kostýmu po jednom, maximálne dvoch kusoch, a to len vo farbách, ktoré vizuálne vyhovujú jeho požiadavkám.
Ak má škola záujem fotiť deti v kostýmoch hromadne – pre spoločné fotografie, alebo v iných farebných kombináciách, naše odporúčanie znie: objednať si ich ušitie v krajčírskych dielňach, alebo zapožičať z existujúcich požičovní na území ČR/SR.

Tagy: , , , , , , , , , , ,