Nové tváre do portfólia

Pre doplnenie portrétov v mojom portfóliu, ponúkam pre Ž/M bezplatnú spoluprácu v oblasti fotografovania Portrétov, Glamour, Boudoir, Tresh the dress…, formou TFP (od roku 2014, táto  ponuka bude platiť len pre štýl fotenia Boudoir, Glamour, ale občas sa však nechám prehovoriť aj na klasické portrétovanie a prípravu bookov. Záujemca však musí mať nielen vážny záujem, ale aj spĺňať moje náročné kritériá).

Ponuku uvítajú najmä tí, čo sa potrebujú, vzhľadom k novej brigáde alebo práci prezentovať vhodnými fotkami, ako aj všetci, čo túžia vlastniť profesionálne umelecké zábery a nemajú voľné finančné prostriedky.

Propozície pre spoluprácu zašlem záujemcom mailom. Vyžadujem vyplnenie  dotazníka a zaslanie jednej aktuálnej fotografie na mail blanka@golejova.sk. Po vyhodnotení ponúk, budem kontaktovať vybraných uchádzačov. Foteniu predchádza osobné stretnutie.

ČO BY VÁS MOHLO, A TIEŽ MALO, ZAUJÍMAŤ?

spolupraca s modelomČo je to TFP (z angl. jaz. ako Time for Print) – je ňou bezplatná spolupráca fotograf – fotená osoba, kedy fotograf neplatí fotenej osobe – modelu za fotenie, a podobne ani fotený objekt neplatí za fotenie fotografovi. Pre oboch z tejto spolupráce vyplývajú len záväzky – nafotiť pútavé a príjemné zábery.

Mnou ponúkaný štýl fotografovania (námety pre zábery)Klasické portréty/Netradičné portréty/Fotopríbeh  na dohodnutú tému napr. aj s rekvizitami/Imidž portrét/Fashion portrét/Boudoir*/Glamour*/Tresh the dress*/Iné.

—————–

047*Poznámka:

Článok o fotení v štýle Boudoir a Glamour viac>>

Malá ukážka „Svadobného boudoir“ >>

Štýl „Trash the dress“  >>

—————–

Viac informácií o mojej ponuke fotenia formou TFP nájdete v tomto článku

Názornú ukážku mojej práce a finálny odovzdaný výstup z jedného z mojich fotení so začínajúcou modelkou nájdete >>

 

28 Golejova Boudoir zensky modny fasion portret 27 Zuzana

detska fotografia 16 fotografie deti 05 fotografia pre rodinu

imidz fotografia foto produkt Helena 3

033 portret book pre muza pana 019

Na kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.