Rezervácie svadieb 2015

Ak patríte medzi predbežných, alebo vážnych, záujemcov svadobného fotografovania pre rok 2015, od začiatku augusta sme spustili zápis pre rezerváciu a objednávku fotografovania svadieb aj pre rok 2015. Niektoré numerologicky pôsobivé termíny sú už obsadené, iné si záujemcovia zatiaľ rezervovali len predbežne. Termíny majú potvrdiť hneď po zápise na príslušnej fare alebo matrike. V diári sa však ešte nájdu i voľné piatky alebo soboty. Ktoré sú to? Stačí sa len informovať .

  fotenie exotickej svadby  fotografovanie svadby  svadobny fotograf

Ku kroku sprístupnenia termínov pre svadby, často aj s viac ako ročným predstihom, sme pristúpili na základe našich niekoľkoročných skúseností s klientmi, aby sme tak predišli ich zbytočnému stresu a sklamaniu, že im táto časť svadobných plánov nevyšla podľa predstáv, lebo my sme už na vybraný termín bookovaní niekým iným.

fotografovanie svadby  rezervovanie svadby  objednavka terminov fotenia

 

O možnostiach a spôsobe rezervácie pre posledné voľné termíny svadobného fotenia v roku 2014, ako aj voľné termíny pre ďalší kalendárny  rok 2015, sa môžete informovať priamo u mňa, alebo môjho manžela Petra.

Počas celého roka sme vám k dispozícii v pracovných dňoch, mimo víkendov, kedy fotografujeme zväčša svadbu iným svadobným párom.

 

objednavka fotografovania rok 2013Najpôsobivejšie svadobné fotografie a okamihy

z fotenia svadieb za minulé svadobné sezóny, ako aj

ukážky svadobných albumov a fotografií  párov nájdete tu

 

 

detsky fotografMožnosti svadobného fotenia – balíky svadobných fotoslužieb nájdete tu

Orientačný cenník za svadobné fotenie nájdete tu

 

 

 

Informácie o doplnkovej službe  – Svadobná fotokniha a ukážky rôznych kníh nájdete tu

Cenník svadobných a iných fotokníh nájdete tu

 

 

 

fotograf pre strednu EuropuAk Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.