Cenník BALÍKY SVADOBNÝCH fotoSLUŽIEB

 svadobny fotograf stupava

Svadba, pre väčšinu z nás býva zvyčajne len jedna za život. Vo fáze príprav sa kvôli nej oplatí obetovať kúsok zo svojho voľného času a pracovnej zaneprázdnenosti, aby bola až do posledného detailu, perfektne pripravená.

Pre nevesty býva najväčšou prioritou, okrem výberu miesta obradu a miesta svadobnej hostiny, aj rezervácia svadobných šiat a skoré zarezervovanie kvalitného profesionálneho svadobného fotografa.

Každý pár má i vlastné predstavy o svadobných  fotografiách, a vyčlenený istý rozpočet. Dôležité rozhodnutia by však nemali byť postavené  len na cene za svadobné fotografie od „mojich kolegov“ – amatérov, či len ziskuchtivých podnikavcov. 

fotenie pre svadobne oznamenieVšetci záujemcovia majú možnosť v dohodnutom termíne pred plánovanou svadbou, nafotiť aj civilné – snúbenecké fotografie ako tzv.  „PREDSVADOBNÉ fotenie“ (niektorí ho označujú ako „RANDE fotky“).

Pre mojich klientov mám pripravenú ponuku – priobjednanie snúbeneckého „Rande fotenia“ za zvýhodnenú cenu.

Tento druh je možné objednať aj pre cudzie osoby (t.j. pre svadobný pár, ktorý nemá u mňa objednávku na svadobné fotoslužby).

K foteniu je možné priobjednať i fotoknihu / hy v ľubovolnom počte, formátu A4 alebo A5.

Viac sa o ponuke tohto produktu sa dočítate >>

Ak Vás moja práca zaujala, a hľadáte profesionálneho svadobného fotografa, neváhajte a napíšte o predstavách a plánoch pre svoj veľký deň na mail blanka@golejova.sk

.

PONUKA SVADOBNÝCH FOTO BALÍKOV

Cena nafotenie svadbyv hlavnej svadobnej sezóne“ – pre mesiace apríl až november – vychádza z aktuálneho cenníka pre vybraný svadobný balík foto služieb. (Čítaj nižšie)

V priebehu svadobnej sezóny posledné voľné termíny ako „LAST MINUTE vychádzajú pre klienta priaznivejšie.

Cena svadby v mesiacoch november až aprílmimo svadobnej sezóny“ na základe spoločnej dohody. 

Každý budúci svadobný pár si môže vybrať zo 4 najčastejšie žiadaných štandardných balíkov FOTO služieb, alebo spoločne vieme zostaviť  i neštandardný balík.

 

POPIS svadobných FOTO BALÍKOV 

A. ZÁKLADNÝ balík kreatívne portrétne fotenie svadobného páru  od 299

Lenka Maros TowerV cene portrétneho fotenia má klient zahrnutú fotografovu prípravu na fotenie, obhliadku vybranej lokality, samotné fotenie v tejto lokalite (obvykle v trvaní 30-60min) a spracovanie záberov, teda retušovanie a ich dôslednú postprodukciu vybraného počtu fotografií.

Cena za fotenie vo viacerých lokalitách, alebo v ľubovoľnom pracovnom dni, vzhľadom na  konkrétne požiadavky, vybrané miesto/miesta fotenia, presuny počas fotenia, či vzdialenosť od bydliska… – bude stanovená DOHODOU.

Zábery na spracovanie (min. odber 30fotografií) z portrétneho fotenia svadobného páru vyberá klient zo zaslaných náhľadov (ktoré budú zaslané zo surových nafotených záberov vznikutých počas fotenia). Materiál z fotenia svadobného páru, ktorý neprejde postprodukciou, nie je nikdy predmetom objednávky.

K svadobnému foteniu mladomanželov je možné priobjednať i svadobnú fotoknihu/y, vo formáte A4 alebo A5.

.

fotenie v exterieri cenaPortrétne fotografovanie realizujem vo vybranom zaujímavom exteriéri a/alebo interiéri. Táto časť fotografovania je zameraná na portréty ženícha a nevesty (označované často aj ako  štylizované pózovanie). Mojím zámerom je pripraviť pre klienta kreatívne, pútavé a prirodzene vyznievajúce fotografie.

Zároveň sa snažím,  aby bol výsledok mojej práce nielen vysoko profesný, ale aj vizuálne príjemný. Samotné fotenie má byť pre svadobný pár prirodzené, nenútené, uvoľnené a zábavné.

Najžiadanejšie od klientov:

a) vo svadobný deň  – časovom v rozpätí 0,5-1hodina. Ideálny čas pre fotky je naplánovaný pred svadobným obradom. Pritom sme však limitovaní časovým rozpätím vyhradeným pre fotenie, výberom lokality exteriéru, prípadne i vzniknutým časovým sklzom svadobných príprav,

b) v ľubovolne zvolený deň týždňa pred/po svadobnom dni (Po až Pia) – v časovom rozpätí 1-2hodiny. V porovnaní s exteriérovým fotením vo svadobný deň nie sme striktne limitovaní časom, ani výberom lokality a jeho vzdialenosťou od miesta bydliska alebo obradu.

c) v ľubovolne zvolený deň v štýle „OUR WEDDING Photo STORY“ – na fotografovanie sú kladené vyššie nároky na obe zúčastnené strany, a to nielen pre časové hľadisko (3 až 5 hodín priamo „na pľaci“), ale aj pre spoločnú a dôslednú prípravu, vymyslenie a zostavenie okrajového scenára, návrh rekvizít a doplnkov i samotnú náročnejšiu realizáciu a postprodukciu, pri spracovaní finálnych záberov. Tento balík odporúčam zvoliť v mimo svadobný deň, hlavne pre časovú a technickú náročnosť.  Niečo pre inšpiráciu nájdete v tomto albume.

d) podľa idey svadobného páru a nimi predloženého scenáranávrh scenára fotografovania, jeho celkovej dĺžky i výber lokácií (nielen v rámci Slovenska, ale kľudne aj v zahraničí) môže byť plne v kompetencii samotných aktérov fotenia.

Rada uvítam i takúto príležitosť a možnosť fotiť vysoko  kreatívnych, možno i bláznivých, emočne naladených jedincov tvoriacich budúci manželský pár, ktorí sú obdarený zmyslom pre detail s riadnou dávkou fantázie, či umeleckým podtónom, ale hlavne chuťou vlastniť nevšedné umelecky prepracované svadobné fotografie v duchu vlastných predstáv.

K balíku služieb je možné priobjednať:

– svadobnú fotoknihu v ľubovolnom počte, formátu A4 alebo A5.

– civilné portrétne fotografovanie snúbencov – „Rande fotky“, v ľubovolne dohodnutom predstihu ešte pred konaním svadby.

 

B. ROZŠÍRENÝ balíkportréty svadobného páru (bod A) + svadobný obrad 150€

FOTO služby v tomto balíku obsahujú položku ZÁKLADNÝ balík + svadobný obrad +  gratulácie od svadobčanov + skupinové fotografie  svadobného páru s prítomnými hosťami.

Fotografovanie počas obradu a gratulácií prebieha formou reportážneho fotenia, teda fotograf v žiadnom prípade nezasahuje do deja obradu, ale  pritom zachytí všetky dôležité momenty obradu.

Fotografovanie hostí s novomanželmi po gratuláciách – celosvadobná/hromadná fotografia prítomných a svadobného páru, skupinkové fotenie mladomanželov s rodičmi, súrodencami, svedkami, starými rodičmi, pozvanými rodinami, priateľmi a kamarátmi,…  – je v réžii fotografa.

Objednávateľ dostáva z tejto časti všetky nafotené zábery, a to v digitálnej podobe, a spracované štandardným spôsobom.

Sumárna prítomnosť fotografa na svadbe (exteriér + obrad) : do cca do 2 hodín, aj s prestojmi a presunmi. Ak bude požiadavka presunov na viac miest, alebo fotenie vo viacerých lokalitách, či s veľkými časovými medzerami, cena bude ešte o niečo navýšenou.

K balíku služieb je možné priobjednať:

– svadobnú fotoknihu v ľubovolnom počte, formátu A4 alebo A5.

– civilné portrétne fotografovanie snúbencov – „Rande fotky“, v ľubovolne dohodnutom predstihu ešte pred konaním svadby, za zvýhodnenú cenu.

 

 

C. KOMPLETNÝ balík umelecké portréty páru (bod A) + svadobný obrad (bod B) + prvé 3 hodiny počas hostiny

FOTO služby z položky ROZŠÍRENÝ balík + fotografovanie najdôležitejších častí svadobnej hostiny v rozsahu prvých 3hodín za 150€. Každá ďalšia hodina (nad limit 3hodín) na svadobnej hostine 60€/hod (pre počet do 50 svadobčanov), pri vyššom počte hostí, cena dohodou.

Klient – objednávateľ, dostáva zo svadobnej hostiny všetok nafotený materiál upravený štandardným postupom. Fotenie počas svadobnej hostiny prebieha reportážnym spôsobom, tak aby fotografova prítomnosť ničím nenarúšala slávnosť a ani prítomných hostí.

K balíku služieb je možné priobjednať:

– svadobnú fotoknihu v ľubovolnom počte, formátu A4 alebo A5.

– civilné portrétne fotografovanie snúbencov – „Rande fotky“, v ľubovolne dohodnutom predstihu ešte pred konaním svadby, za zvýhodnenú cenu.

 

 

 

D. MIX  balíkumelecké zábery + svadobný obrad + kompletná reportáž z celého dňa

Cena tohto produktu je závislá od výberu vstupných položiek – vybraného balíka služieb a k nemu priobjednaných súčastí svadby, ako aj od klientových špecifických predstáv a požiadaviek.

Pre Balík MIX si klient k FOTO službám z položiek A, B alebo C môže priobjednať  fotografovanie podľa vlastného výberu z nasledovnej ponuky:

1) rozlúčka so slobodou,

2)úprava nevesty /ženícha v kaderníckom salóne a u vizážistu,
3) svadobné prípravy – obliekanie nevesty / ženícha,
4) odobierka od rodičov,

5) fotografovanie svadobnej hostiny (napr: 1 – 2hodiny na svad. hostine),
6) fotografovanie svadobnej hostinysúvisle viac hodín (obšírnejšie zachytí svadobnú zábavu a cenné momentky z hostiny, pripravený program pre hostí, prekvapenia pre hostí, príchod kamarátov, gratulácie, odovzdávanie darov, krájanie torty presunuté na večer, polnočné začepčenie nevesty, svadobný pár po prezlečení, popolnočný spoločný tanec a pod.).

K balíku služieb je možné priobjednať:

– svadobnú fotoknihu v ľubovolnom počte, formátu A4 alebo A5.

– civilné portrétne fotografovanie snúbencov – „Rande fotky“, v ľubovolne dohodnutom predstihu ešte pred konaním svadby, za zvýhodnenú cenu.

 

Výsledná záväzná kalkulácia

Výslednú záväznú cenu za fotografovanie svadby dohodneme s každým záujemcom na spoločnom stretnutí, po predložení jeho konkrétnych požiadaviek, ktoré bývajú vždy veľmi individuálne.

.

        STRETNUTIE SO ZÁUJEMCAMI O FOTOSLUŽBY

predsvadobne snubenecke fotenie

Vybraným dátumom stretnutia i presnou hodinou stretnutia sa snažím prispôsobiť možnostiam a pracovným povinnostiam záujemcov.

Stretnutie realizujem zvyčajne v pracovných dňoch, v podvečerných hodinách, podľa časových možností záujemcov.

Dĺžka stretnutia býva cca 30- 60min. Každý záujemca má tak príležitosť prezrieť si ukážky z mojej fotografickej tvorby – fotoalbumy z realizovaných svadieb a  tiež „Svadobné fotoknihy“. Už počas stretnutia sa môžete rozhodnúť pre konečný výber „Balíka služieb“.

Záujemcom odporúčam naplánovať  ho 1/2 roka až 1 rok pred termínom plánovanej svadby, aby sa vyhli časovému stresu, alebo sklamaniu, že nimi vytipovaný fotograf, je už zálohovaný pre inú svadbu. A tiež z dôvodu dostatočnej časovej prípravy takej dôležitej rodinnej a spoločenskej udalosti, ku ktorej nepochybne patrí i samotná svadba.

Na stretnutí mi môžete predložiť vaše predstavy, nápady a návrhy, ale aj odo mňa získate mňa dôležité informácie ku priebehu svadobného dňa a rozhodnete sa ako ďalej.


Presný dátum a čas STRETNUTIA je dobré dohodnúť vopred (minimálne 3 DNI AŽ 1 TÝŽDEŇ), aby nevznikla kolízia s inými zákazníkmi. To isté platí aj pre klientov, ktorí si prichádzajú pre svoju hotovú zákazku.

RADY, TIPY A INFORMÁCIE KU KONKRÉTNYM  MIESTAM, pre fotenie v exteriéri / interiéri, ako aj na osvedčených svadobných dodávateľov a ich svadobné služby dávam len vážnym a serióznym záujemcom.

Pokiaľ Vám časové alebo pracovné prekážky, či dlhodobý pobyt v zahraničí, nedovolí stretnúť sa osobne, v čo najkratšom čase po telefonickom alebo mailovom kontakte, je možné rezervovať si termín len zaplatením zálohy, na číslo účtu, ktoré zašlem mailom. Tým sa, Váš termín svadby, stane pre mňa záväzný a stretnutie prispôsobíme Vašim možnostiam, v neskoršom období.

————————————————————————————————————————————————–

NA ČO NEZABUDNÚŤ PRED STRETNUTÍM

S FOTOGRAFOM?

ALEBO

15 RÁD PRE ZÍSKANIE KVALITNÉHO DODÁVATEĽA

Ako nájsť úžasného, správneho, skvelého,  kvalitného, profesionálneho fotografa a odborníka? Ako sa vyhnúť zradným úskaliam neserióznosti? Prospešné rady, ako sa orientovať v dnešnom svete, v spleti internetu, ponúk a odporúčaní na fotografov a ich prácu, nájdete  v tomto článku.

Viac rád k celej svadbe a svadobným prípravám, nielen k fotografovaniu,  nájdete v kapitole Rady a Tipy alebo vo Svadobnom bedekri.

—————————————————————————————————————————————————–

                 RIEŠENIE PRI OBSADENOM TERMÍNE

Jedinečnú možnosť fotiť sa vo svadobných šatoch, a užiť si o deň viac ako princezná, máte v prípade, ak zvolíte exteriérové/interiérové fotenie samotného svadobného páru, v iný ako svadobný deň.

svadobne fotenie v exterieri

Ani jedna strana (fotograf – zákazník) nie je postavená do pozície, že je  pod časovým stresom, sklzom práce kaderníčky alebo vizážistky, náhlymi problémami s poslednými prípravami na mieste konania hostiny…, prísne limitovaná dňom, dennou hodinou, svadobčanmi, či miestom alebo presunom na fotenie. To sa odzrkadlí aj na samotných fotkách – na atmosfére pri fotení, pri zachytení Vašich pocitov, či celkovej nálade.

 

————————————————————————————————————————————————–

Ste pozvaní na svadbu ako hosť  a neviete akým zaujímavým darom prekvapiť mladomanželov?

Darujte im fotenie s nami! 

Viac info

 

—————————————————————————————————————————————————-

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.