Cenník FOTOKNIHA

Okrem fotografických služieb mám vo svojej ponuke už od roku 2008, aj zhotovenie exkluzívnej „Fotoknihy“  formátov od A5 do A3, s patentovanou japonskou technológiou väzby.

V roku 2011 pribudla „Darčeková knižka“ formátu  A6.

V roku 2015 sme pridali k luxusným fotoknihám aj ich inonovanú verziu s ľudovejšou cenou a rýchlejšou dobou spracovania. Typovo sa hodí hlavne pre detské, rodinné fotenia a reportáže, ale uplatnenie si už našla medzi svadobnými pármi, pre ktoré je prvým kritériom jej optimálna cenová dostupnosť.

Od začiatku roka 2016 je v ponuke ďalší produkt, ktorý čoraz viac oslovuje našich zákazníkov.

013 obal format a vnutro foto knihy_Golejova 014 hrubka listov a vnutro knihy_svadobna_ golejova012 svadobna foto kniha 2016_Golejova

Objednať , alebo priobjednať k foteniu, si ju môže každý, kto o ňu prejaví záujem. Podmienkou je osobné stretnutie, kde si objednávateľ vyberie vrchný obal fotoknihy, rozmer, počet strán i počet kusov kníh, štýl koláží, a podpíše so zhotoviteľom záväznú  objednávku. Obsahom fotoknihy môžu byť:

1. nafotené zábery (po objednávke postačí zaslať  priloženým formulárom len čísla fotografií z klientovho CD/DVD),

2. profesionálne alebo amatérske zábery od zákazníka (pre posúdenie ich kvality je potrebná najskôr osobná konzultácia a ich prezretie).

Fotoknihy, ich obaly a kazety sú vyhotovené ručne s najvyšším dôrazom na ich kvalitu. Cena za objednanú LUXUSNÚ knihu je závislá od veľkosti jej formátu, počtu strán, materiálu obalu a ďalších špecifických požiadaviek, ako aj aktuálneho cenníka dodávateľa.

Presnú kalkuláciu stanovím na osobnom stretnutí,  po špecifikácii Vašich konkrétnych požiadaviek a predstáv.

Obal knihy je možné objednať podľa vzorkovníka – exkluzívna talianska koža, eko koža, textilný brokát a ďalšie.

Predná strana obalu je podľa výberu:  fotografia, alumíniový pás s fotografiou, text, mená, iniciály, vyrazené iniciály, alebo čistý materiál obalu. Ukážky tu

Fotografie vo fotoknihe sú zhotovované klasickou chemickou technológiou RA-4 s povrchovou úpravou proti bežnému poškodeniu. Náš dodávateľ technológie tlače zaručuje 100-ročnú garanciu zachovania ich kvality. Ukážky tu

1. K väčšej svadobnej fotoknihe (A2, A3, A4 formát) je možné priobjednať aj menšie fotoknihy (A4, A5), určené hlavne pre rodičov, prípadne iné kombinácie počtov a formátov kníh. Cena za set kníh (2+1), s rovnakým obsahom, má zvýhodnenú cenu.

2. Pre menej náročných zákazníkov ponúkamDarčekovú knižku“ formátu A6, ktorá svojim obsahom, použitým materiálom a kvalitou tlače, adekvátne splní účel kvalitnej Fotoknihy. Pri jej objednávke však treba počítať s tým, že má obmedzený rozmer, jej listy sú navzájom lepené. Jej obal knihy, namiesto kvalitnej kože, ekokože alebo brokátu, je nahradený  fotopapierom.

Pre zákazníkov, čo túžia po komplexnej ponuke,  je možnosť priobjednať si aj luxusnú drevenú kazetu.

Ukážky kníh aj tu . Ďalšie informácie nájdete tu.

——————

Od roku 2015 mám v ponuke ďalšie moderné foto knihy, od nových dodávateľov a to aj v cenovo priaznivejších (lacnejších) variantách.  Viac podrobností nájdete v novinkách alebo fotogalérii.

—————–

Od roku 2015 do našej ponuky pribudla  jej ďalšia verzia, tá luxusné FOTOKNIHY plnohodnotne zastúpi. Teší sa obľube nielen našich svadobných párov, ktorým je drahšia verzia už nadštandardom, ale uplatnenie našla hlavne pri rodinných, detských a portrétnych foteniach. Výber z fotenia je tak natrvalo zachovaný vo vkusnej a trvanlivej knihe.

Viac informácií vám poskytne tento nasledujúci článok obohatený aj o detailné fotografie.

—————–

POZNÁMKA: Prezentovaný produkt fotoknihy nie je totožný, ani porovnateľný kvalitou s fotoknihami, ktoré sa objednávajú cez internet. Ich kvalita listov pripomína školský zošit a väzba lacné detské knihy. Oba druhy kníh majú spoločné tak len obchodné pomenovanie. Váš svadobný deň,  jeho výnimočnosť a vynaložené niekoľkomesačné úsilie s vloženými  financiami, si zaslúžia byť umiestnené v lepšej vonkajšej i vnútornej kvalite, v krajšom dizajne a s dlhoročnou zárukou.

—————————————————————————————————————————————————-

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.

.

.

Pre ilustráciu boli použité fotografie nafotené mnou, ale i mojim manželom Petrom ( www.fotograf-svadba.sk). Touto cestou mu ďakujem za ich poskytnutie.

Moja vďaka tiež patrí našim klientom, bez ktorých pričinenia, by nevznikli spoločné nápady a neopakovateľné úžasné momentky, ktoré prispeli k dokonalej a výstižnej  ilustrácii mojich textov, venovaných práve vám, ktorí ich čítate a mnohým sú neoceniteľnou pomocou.