Portréty

Pre vytvorenie portrétu (formálneho, neformálneho, biznis,…) pre všetky vekové kategórie a obe pohlavia bývajú dvere nášho ateliéru otvorené otvorené 7dní v týždni. Sme pripravení spoločne ich s vami vytvoriť podľa vašich predstáv, či konkrétneho zadania (malý portrét, stredný, 3/4 portrét, alebo celú postavu). Ako kulisu za vami rozložíme svetlé, tmavé, farebné pozadie, alebo sa stretneme v prírode (park, ulica, jazero…). Všetko dohodneme vopred, po analýze z mailovej alebo telefonickej komunikácie.

Portréty slúžia pre vebstránku, pre zamestnávateľa, do životopisu, na firemnú nástenku, do novín ku článkom,do osobných albumov,… alebo ako pamiatka pre rodinu.

Pre zaneprázdnených manažérov a väčšie skupinky ľudí je určené fotenie na pracovisku. V dohodnutý deň prinesieme pozadie, prenosný fotoateliér a svietenie. Jednou z možností býva aj fotenie pred reálnym pozadím, ktorú vytvárajú kancelárie, zasadačky, vestibul, schodisko, výrobná hala, vonkajší priestor pred firmou,… Fotografie s touto tematikou zvyknú vhodne dopĺňať vebové stránky, blogy, články, výročné správy, či firemný časopis.

.

Fotky maturantov

Fotenie na tablo

Tablove fotky

 

Viac informácií a portrétov nájdete:

Formálny portrét

Klarinetista

Imidž foto

Biznis portrét

Blogger man

Neskoré leto

Portét pre Zuzku 2013

Advokátska kancelária G&H

Architekt Martin

Karatista Patrik

Vizážistky v akcii

Fitness tréner

Futbalista Sebi

.