Blíži sa DEŇ MATIEK!

Akým netradičným darčekom urobiť žene, každého veku, radosť? Ako jej dať najavo záujem o ňu? Ako vyzdvihnúť  lásku k nej? Ako vzbudiť alebo zvýšiť jej obdiv a lásku? Čo žene podarovať ku Dňu matiek?

Len máloktorý muž nájde odvahu spýtať sa ženy osobne, aký darček by si priala dostať, a tak muž veľakrát „strieľa“ len naslepo. Pritom jedným z najtajnejších a častých snov každej ženy býva predstava vlastniť v albume set vlastných umeleckých portrétov od profesionála.

Reportážnych záberov, zo spoločných dovoleniek alebo rodinných osláv, vlastní síce doma na stovky, žiaden z tých záberov však nie je podľa jej gusta. Chýba jej tam vnútorná i vonkajšia príprava, dokonalý zovňajšok a make-up, nadšenie pre vec, pocit jedinečnosti, emócia nadštandardnej radosti a obdivu, aký zažívajú skutočné modelky počas práce v profesionálnom štúdiu alebo pri predvádzaní nového modelu šiat.

Tieto zážitky jej Vy, ako vlastný partner, však bežne nedokážete sprostredkovať. Žena v podobných situáciám  potrebuje cudzie exkluzívne prostredie, psychickú prípravu na podobný okamih, zážitok a prežitie vlastnej súkromnej profi  premiéry s cudzím človekom-fotografom/fotografkou.

darcek ku sviatkuLen neznámy človek, z hĺbky krehkej ženskej duše, dokáže  vyňať ukryté tajomné fluidum, ktoré vypláva na povrch až výsledným záberom. Ním očarí nielen Vás, ale na dlhé obdobie zanechá v nej pocit, že je neustále krásnou a zaujímavou. Len ten, kto pozná krehkú ženskú dušu, dobre vie o čom píšem, a dá mi plne za pravdu.

Ešte stále váhate a neviete čím obdarovať milovanú osobu? Dajte na moju radu, ktorá Vám pomôže!

 

den zien oslava fotenie portret

Netrápte sa ani s balením, či odovzdaním darčeka! Vaša úloha skončí zaplatením  „Darčekovej poukážky“ a jej osobným odovzdaním, napr. počas romantickej večere v reštaurácii, kam ju pozvete vo zvolený deň.

Poukážka bude vystavená na meno partnerky, vybratú fotoslužbu a meno darcu, ak uznáte za vhodné zverejniť ho. Následne bude na jej samotnej dohodnúť si so mnou vyhovujúci termín fotenia a usmernenie pred fotením.

 

 

Pre každú ženu a partnerku môžte vybrať z ponuky:

– klasické ateliérové portréty

– pútavé a veselé zábery vo zvolenom exteriéri,

„Profi Book“ na štýl modeliek,

–  pre odvážnejšie a zvodnejšie  ženy fotenie v spodnej bielizni na štýl „Budoir a Glamour“ alebo “Trash the dress”,

pre budúce mamičky fotenie  tehuľky s budúcim bábätkom.

pre pracujúce ženy (workoholičky a manažérky) aj Biznis a imidžové fotografie.

pre šialene zaľúbených spoločné fotenie s partnerkou,

pre čerstvých snúbencov zase fotenie na svadobné oznámenie,

pre oddané a milujúce mamičky fotenie s deťmi,

pre milované babičky fotografovanie s vnúčatami a deťmi,

pre celú rodinu fotenie každej i malej rodinnej udalosti.

 

Ak Vás moja ponuka zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

fotografie pre Den matiek_fotograf Golejova

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.