DARČEKOVÉ foto POUKÁŽKY

Chcete urobiť radosť, potešiť, alebo milo prekvapiť svojich blízkych a priateľov, odmeniť zamestnancov, obchodných partnerov formou, ktorá dáva možnosť výberu a rešpektuje ich individuálne preferencie a potreby?

Neviete akým netradičným, ale o to zaujímavejším, kreatívnym spôsobom to celé zrealizovať?

Darčekové poukážky od Fotoštúdia G3 Photo GOLEJ-GOLEJOVA sú tým ideálnym riešením.

fotenie_fotografovanie_svadobna fotografka Golejova

Príležitostí obdarovať seba alebo iných ľudí je naozaj veľa. Od narodenín, menín, cez Vianočné sviatky, Deň sv. Valentína, Deň matiek, otcov, detí, až po svadbu v rodine, narodenie dieťaťa, okrúhle výročie, životné jubileá, rodinnú oslavu…

Darčekové  FOTO poukážky sú jednoducho vítaným darčekom pre kohokoľvek a ku akejkoľvek príležitosti. Takýto darček v spomienkach obdarovaného nezapadne prachom ani po rokoch! Pri prezeraní fotografií si fotená osoba zakaždým, a s vďakou, spomenie na bývalé okamihy i ich darcu.

ČO JE DARČEKOVÁ POUKÁŽKA / DARČEKOVÝ POUKAZ?

Poukážka poslúži ako dar obdarovanému, namiesto obligátnej finančnej hotovosti. Poukážkou darca poskytne obdarovanému priestor, aby si vybral sám, čo mu urobí najväčšiu radosť.

Je to vlastne kupón krytý istou peňažnou sumou. Darca poukážky si ju vopred objedná a zakúpi u predajcu – fotografa.   Obdarovaná osoba následne urobí „nákup“ už zaplatenej služby u predajcu. 

Darca môže zakúpiť jednu alebo viac darčekových poukážok na bližšie nešpecifikovanú alebo konkrétnu foto službu. Využije ju sám, alebo ňou obdaruje inú osobu z príležitosti jej sviatku, výročia, oslavy, alebo len tak pre radosť.

ČO Z PONUKY FOTO SLUŽIEB DAROVAŤ?

PORTRÉTNE formálne alebo neformálne, IMIDŽOVÉ, MANAŽÉRSKE, RODINNÉ, TEHOTENSKÉ, DETSKÉ, SNÚBENECKÉ fotografovanie, MANŽELSKÉ k výročiu sobáša alebo aj RETRO návraty, BOUDOIR, GLAMOUR fotenie,  TRASH THE DRESS, až po nafotenie profesionálneho BOOK-u  pre modelky. Z významných rodinných udalostí sem patrí i udelenie Sviatosti svätého krstu, prvého prijímania, birmovky, konfirmácie, ale aj stužková slávnosť, promócie…

Firemní klienti využívajú poukazy pre svojich zamestnancov k ich pracovným jubileám, pre fotenia do výročných správ, zachytenie reportáží z konferencií, pri odovzdávaní ocenení a pod.

AKÁ JE PEŇAŽNÁ HODNOTA DARČEKOVEJ POUKÁŽKY?

Poukážky je možné vystaviť na finančnú čiastku prislúchajúcu cenám v aktuálnom kalendárnom roku, a tiež k počtu plánovaných fotených osôb. Môžu byť však pripravené aj „priamo na mieru obdarovaného“.

Cena na zakúpenej poukážke pritom môže, ale aj nemusí, byť uvedená. Odporúčam však na nej uviesť aspoň počet garantovaných spracovaných záberov.

Platnosť poukážky je nastavená na 3mesiace od jej vystavenia, aby sa darček neminul svojmu účinku. Darčeková poukážka môže byť vystavená na meno konkrétneho obdarovaného, ale aj všeobecne, hlavne pre firemných klientov.

Obdarovanej osobe darca poukazu sprostredkuje informáciu, o nutnosti nahlásiť sa fotografovi na fotenie minimálne do 30dní od obdržania poukazu a dohodnúť podrobnosti, inak nie je možné garantovať, že bude volný priestor na fotenie. Poukaz po termíne jeho platnosti automaticky stráca platnosť.

Ak obdarovaná osoba bude nástojiť na predĺžení jeho platnosti, bude to možné za predpokladu, že vopred doplatí 25-80% z ceny darčekového poukazu a platnosť tohto poukazu sa jej predĺži ešte o x-mesiacov, od termínu skončenia jeho platnosti. Keď nevyužije ani daný časový úsek, ďalšie predĺženie už nebude možné.

Druh fotenia pre obdarovaného môže byť už na poukaze vyšpecifikovaný, alebo si ho obdarovaný vyberie podľa vlastného uváženia.

Viac o poukazoch sa dočítate vo VOP.

AKO SI OBJEDNAŤ DARČEKOVÚ POUKÁŽKU ?

Túto netradičnú formu darčeku môžete objednať:

e-mailom, písomne, telefonicky, alebo osobne.

Až po úhrade vybraných služieb na zaslaný bankový účet  vám bude darčeková poukážka/y zaslaná na konkrétnu poštovú adresu alebo e-mail.

Pri zaslaní cez e-mail je príloha vo formáte jpg vhodná pre tlač, na papier alebo fotopapier, na ČB/farebnú tlač. Rozmer poukazu formátu A5.

Viac informácií získate na tel. č. +421 915 622 311 alebo blanka@golejova.sk

——————————————————————————————————————————————–

Príklady pre darčekové poukazy na zakúpenie FOTO služby nájdete v priloženom albume.

—————————————————————————————————————————————————–

Ak Vás fotografie zaujali, a máte chuť zažiť skvelý deň, s jedným z profesionálnych fotografov Photo GOLEJ&GOLEJOVA, napíšte na mail blanka@golejova.sk

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.