Cenník LAST MINUTE fotenie

.

Pre svadby konané mimo sezóny

Pre svadby konané v mesiacoch NOVEMBER MAREC, máme pripravenú pre klientov zľavu, pri objednávke kompletného fotenia.

0220 fotografovanie svadby svadobny exterier

Ku svadobnému fotografovaniu je možné priobjednať aj predsvadobné civilné fotenie „RANDE fotky“snúbenecké fotografie, určené nielen do spoločného albumu, pre oživenie výzdoby svadobnej sály, ale napr. aj pre budúce svadobné oznámenie.

Pri nepriaznivom fotení je svadobnému páru bezodplatne k dispozícii aj fotoateliér, a tak ešte ušetríte 50-100€, ktoré nie je potrebné investovať za prenájom kaštieľa, múzea, hotelového apartmánu…

Ak Vás moja práca a ponuka zaujala, neváhajte a napíšte na blanka@golejova.sk

.

Pre svadby LAST MINUTE počas svadobnej sezóny

V jarnom až jesennom období sa vyskytnú i voľné svadobné termíny, ktoré záujemcovia vyhľadávajú pomenej.

Austria Rakusko svadba hochzeit Svadba Tomasov JP18 09

Aby som vyšla v ústrety i nevestám, ktoré plánujú svadbu „na poslednú minútu“ pripravila som pre ne program LAST MINUTE fotograf.

1. Ako najrýchlejšie zistíte, či je Vami vybraný termín v mojom diári ešte voľný?

Stačí napísať mail na blanka@golejova.sk a opýtať sa na obsadenosť toho-ktorého vybraného dňa.

2. Akú cenu môžete očakávať  za svadobné fotografovanie LAST MINUTE?

Zľavu ovplyvňuje časový limit objednania služieb pred konaním svadby. Navzájom dohodneme jej výšku k obojstrannej spokojnosti.

3. Čo v prípade, že je svadobný termín už obsadený?

Keď sa zaujímate o svadobný termín, ktorý je už obsadený, ani v tomto prípade nemusíte byť zronené, či nešťastné. Viem vám ponúknuť  iné alternatívne riešenia.

Ak Vás moja práca a ponuka zaujala na blanka@golejova.sk

.

B1. Fotograf PETER junior

Po 2,5-ročnom štúdijno-pracovnom pobyte v Austrálii sa na konci roku 2012 vrátil na Slovensko aj  fotograf PETER junior. Pridal sa tak späť do nášho tímu. Podobne ako ja, a manžel Peter, je pripravený zrealizovať sny každej z budúcich neviest, ktoré si objednajú jeho služby.

fotograf last minute cena 20_KaA10 portret Castel svadba   

V ponuke  SVADOBNÝCH FOTO  služieb má zahrnuté: svadobné exteriérové / interiérové portrétne fotenie, záznam zo svadobného obradu a gratulácií, alebo je pripravený zachytiť aj celý priebeh svadobného dňa. Jeho prácu si môžete vidieť v týchto albumoch>>

.

B2. Fotograf PETER junior – portréty, imidž, deti, rodiny

Chcete byť, a zostať „zachytení na večnosť“ pre seba a svoje okolie ako jedineční, krásni, pôsobiví? Alebo chcete sebe, či partnerovi darovať  len vlastné umelecky zachytené portréty? Vyskúšajte si spolu s fotografom  PETROM juniorom  „prácu foto modela / ky“ a domov si odneste vlastné úžasné fotografie!

Nechajte sa zlákať ponukou na fotenie, od profesionálneho fotografa PETRA-juniora a vyhraďte si 1 až 2 hodiny času len pre seba a vznik vlastných zaujímavých fotografií! Následne dostanete do rúk zábery, ktoré Vás potešia zakaždým, keď sa na ne pozriete.

Verím, že Vás jeho zábery oslovia. V ďalekej Austrálii, kde sa pracovne zdržiaval posledné dva roky ich vlastní už mnoho žien a mladých ľudí, ale aj majiteľov e-shopov a butikov. Niečo z jeho tvorby v ďalekej Austrálii máte možnosť vidieť v týchto albumoch.

Heslo Petra juniora:

„SPOLU DOKÁŽEME, ŽE AJ VY MÔŽETE VYZERAŤ

AKO MODELKA Z TITULNEJ STRANY ČASOPISU!“

.

.

Nezabudnite pripísať aj o aký druh fotenia máte záujem, aké máte predstavy o fotení a vlastných fotkách, ktoré dva alternatívne termíny by Vám vyhovovali, a tiež Vaše meno a telefón.