Cenník fotograf PETER ml.

Staro-nová podpora nášho foto tímu

fotograf nielen pre svadbuPo návrate zo zahraničnej pracovnej stáže sa k tímu PhotoGOLEJ@GOLEJOVA pripojil aj „PETER junior“.

Jeho 2,5-ročný pobyt v ďalekej a zaujímavej Austrálii máte možnosť uvidieť v týchto albumoch. Vďaka týmto záberom sme mali, aj my na Slovensku, možnosť sledovať jeho potulky po krajine, ľudí i čarovnú prírodu, akoby sme boli súčasťou tejto expedície:)

Vo svojej práci sa venuje tiež fotografovaniu svadieb, rodín, detí, budúcich mamičiek, zaľúbencov, ale aj produktovej fotografii, firemným akciám a reportážam. Zaujíma sa aj o prírodu,  zvieratá, záľuby ľudí. A to všetko nielen na Slovensku, v Čechách, Morave, Rakúsku, Anglicku a Austrálii, ale všade kde je okrem rodného jazyka požadovaná perfektná znalosť anglického jazyka, alebo aj češtiny, poľštiny a nemčiny.

 

Balíky svadobných FOTO služieb Peter junior


19_KaA Balík A: svadobné portréty novomanželov

Balík B: svadobné portréty + svad. obrad, gratulácie, skup. fotografie

Balík C: svadobné portréty + svad. obrad, gratulácie, skup. fotografie + svadobná hostina do 3 hodín

Balík D: svadobné portréty + svadobný obrad, gratulácie, skup. fotografie + svad. hostina do 24,00 hod.

Dané balíky je možné, po konzultácii, ešte upraviť podľa želania. Klienti si k nim môžu priobjednať aj fotografovanie: svadobných príprav, odobierku od rodičov, snúbenecké fotografovanie a pod.

RANDE fotky a fotky k výročiu sobáša

rande fotky po roku manzelstvaVšetci záujemcovia, nielen páry so záujmom o fotenie vo svadobný deň, majú možnosť v dohodnutom termíne pred plánovanou svadbou, nafotiť  aj civilné – snúbenecké fotografie ako tzv.  „PREDSVADOBNÉ fotenie„, pomenované ako „RANDE fotky“.

Pri objednávke svadobného fotografovania  je možné priobjednať aj „RANDE fotky“, za zvýhodnenú cenu.

.

Fotky pre budúcich rodičov

13 buduci rodicia foto VP

Pre budúcu mamičku, prípadne oboch budúcich rodičov je určené tehotenské fotenie v modernom duchu. Ideálnym termínom pre fotenie je obdobie 6. až 7. mesiaca tehotenstva mamičky. Najkrajším miestom pre fotenie je voľná príroda, ale aj zaujímavý interiér.

Postprodukčným procesom prejdú všetky odovzdané zábery, napálené na CD/DVD. Ich počet nie je striktne obmedzený žiadnym stanoveným číslom.

.

DARČEKOVÉ FOTO POUKÁŽKY vhodné pre každú príležitosť

01 Rande a SvadbaChcete urobiť radosť, potešiť, alebo milo prekvapiť svojich blízkych a priateľov, odmeniť zamestnancov, obchodných partnerov formou, ktorá dáva možnosť výberu a rešpektuje ich individuálne preferencie a potreby?

Neviete akým netradičným, ale o to zaujímavejším, kreatívnym spôsobom to celé zrealizovať?

Darčekové poukážky od Fotoštúdia G3 Photo GOLEJ-GOLEJOVA sú tým ideálnym riešením.

Podrobnejšie informácie o ponuke, a spôsobe ako objednať poukazy, nájdete tu>>

—————————————————————————————————————–

„PETER junior“ – Ponuky pre rôzne druhy fotení  jednotlivcov i firmy 

foto relax

Ponuka fotografovania sa netýka len svadobných fotografií, ale aj oblasť profesionálnych rodinných, detských, snúbeneckých záberov, fotografovanie produktov, bookov, firemných akcií, spoločenských i rodinných udalostí. Možnosť spolupráce pre mladých ľudí, študentov a rodiny s deťmi aj formou TFP, teda bez nároku na honorár fotografa.

fotografia pre dvojice foto produkt imidz fotografia

fotografovanie portretov produktove fto portret pre zviera a cloveka