Cenník

 

Cenník Photo GOLEJOVA
 
 
 
V podzáložkách, situovaných po ľavej strane otvorenej webovej stránky, nájdete bližšie informácie k aktuálnym cenám pre všetky mnou ponúkané fotografické a grafické služby, ako aj doplnkovú službu – jazykové a štylistické korektúry textov.
 
 
A. Fotografovanie svadby
 
Záujemcovia si môžu vybrať  z ponuky štandardných i neštandardných svadobných foto balíkov, ale spoločne „vyskladáme“  i iný, ktorý sa bude najviac približovať vašim predstavám. Cena za svadobné fotoslužby (či už v hlavnej svadobnej sezóne – od apríla do novembra, alebo v mimo svadobnom čase – od novembra do apríla) vychádza z predostrených požiadaviek a nárokov záujemcov, ich predstáv, časového hľadiska a objemu objednaných služieb. Zároveň zohľadňuje aj ich finančné možnosti.
 
vesela folklorna svadba 3 Ivka a Mario svadba 22 bozk na poli svadba
 
Informácie o ponuke svadobných fotobalíkov a okrajových cenách nájdete čítaj ďalej>>.
Informácie k LAST MINUTE fotenie svadby čítaj ďalej >>
 
Fotografovanie svadby má každý zo záujemcov záväzne rezervované až po podpise zmluvy a zaplatení zálohy. Nezáväznú rezerváciu termínu poskytnem po dobu 3 dní po vzájomnej mailovej korešpondencii.
 
Cena dohodnutá pri podpise zmluvy je záväzná pre obe strany. Má už v sebe zakalkulovanú aj prácu fotografa počas svadobného dňa, ako i všetky postprodukčné postupy*, s nafoteným materiálom, nasledujúce po svadobnom dni a tiež napálenie výsledných záberov na CD/DVD/USB.
 
Profesionálne fotoknihy, darčekové knižky a nástenné i stolové kalendáre – základné informácie o tejto doplnkovej službe a ich cenách, poskytnem na osobnom stretnutí.
 
Prospešné rady, ako nájsť  v spleti internetu, ponúk a odporúčaní v dnešnom svete, toho správneho, vysneného  a kvalitného fotografa, i akým zradným úskaliam sa vyhnúť nájdete tu.
 
 
Ak Vás moja práca zaujala, a hľadáte profesionálneho svadobného fotografa, neváhajte a napíšte o predstavách a plánoch pre svoj veľký deň na mail blanka@golejova.sk
 
 
 
B. Ďalšie FOTO služby
 
B1. Súkromné osoby (jednotlivci) nekomerčné fotenie – portréty, booky, imidžové a manažérske portréty, novorodenecké, detské, rodinné, tehotenské a iné fotografie. Krst dieťaťa, prvé prijímanie, rodinné oslavy,  stužkové, maturanti, promócie, výročia životné i svadobné. Fotografovanie domácich zvierat, a pod.
 
Fotografujem nielen vo vhodne zvolenom exteriéri, ale aj vo vlastnom ateliéri v Bratislave, kde mám pre fotené osoby (hlavne pre detičky) k dispozícii zaujímavé fotopozadia, rekvizity i vhodné oblečenie.
 
Lenka Martin v ocakavani 003 19 fotenie v prirode
 
 
Ak Vás moja práca zaujala, a hľadáte profesionálneho detského, rodinného, či portrétneho fotografa, neváhajte a napíšte o predstavách a plánoch na mail blanka@golejova.sk
 
 
 
B2. Právnické osoby (firmy a inštitúcie) komerčné fotenie
 
–  Reportážne fotenie z priebehu organizovanej akcie: konferencie, semináre, školenia, pracovné a firemné posedenia, večierky, športové dni, “family day”, plesy, rauty, módne prehliadky, výstavy, vernisáže, odovzdávanie ocenení, tlačové konferencie, a pod.
 
kone Marianka Cena VISIO 2020 za rok 2012_2013 konferencia pohlad do saly
 
– Profesionálne formálne / manažérske alebo aj neformálne fotografie hlavných predstaviteľov firmy, manažment na rôznych úrovniach i radových pracovníkov, pre firemné materiály, výročné správy, webové stránky, Linkedin, Facebook, Google+, bilboardy, propagačný materiál, bulletiny, brožúry, katalógy, a pod. Ukážka našej práce:
  • Webová stránka advokátskej kancelárie viac>>
  • Spoločnosť zaoberajúca sa ponukou športových zájazdov viac>>
  • Materiál pre médiá a bulletin Podnikateľka Slovenska 2013 viac>>
  • Neformálne biznis fotografie viac>>
 
–  Imidžové fotenie pracovníkov a priestorov firmy pre predstavenie spoločnosti a jej reálneho pracovného života. Býva tou najlepšou vizitkou pre vieryhodnosť predstáv o firemnom živote každej spoločnosti v mysliach budúcich klientov, či spolupracovníkov, ktoré  sa bežne navodzuje zakúpením fiktívnych snímok z databáz fotobánk. Ukážka našej práce:
  • Asociácia doktorandov Slovenska viac>>
  • Spoločnosť s ponukou vzdelávania mládeže a dospelých  viac>>
  • Predstavenie areálu, ponuky služieb a možností pre Jazdecký klub Marianka viac>>

Informácie  o možnostiach služieb pre firemných klientov viac>>

 
 
 
C. Grafický návrh a zhotovenie profesionálnej FOTO knihy alebo nástenného a stolového kalendára
fotokniha fotokniha vzorky fotoknih
Viac informácií o fotoknihách pre rôzne účely, ich obsahu, použitom materiáli, rozmeroch…,   nájdete tu.
 
 
 
D. Doplnkové služby pre  jednotlivcov, firmy, médiá a vydavateľstvá
 
korektury zaverecnych prac, textov, PR, letakov, propagacnych materialov Hotel Borik Bratislava redakcna praca odborny redaktor
 
D1.  Korektúr textov pre súkromné osoby,
D2. Korektúry textov pre firmy a organizácie,
D3. Praktické služby pre webové stránky a e-shopy,
D4. Spolupráca pre redakcie, vydavateľstvá a médiá, atď.
 
 
 
E. Služby pre zákazníkov
 
fotenie_fotografovanie_svadobna fotografka Golejovafotenie_fotografovanie_svadobna fotografka Golejovafotenie_fotografovanie_svadobna fotografka Golejova
 
Darčeky a poukážky. Viac informácií nájdete tu.
 
 

Garancia ceny

Cena, dohodnutá na osobnom stretnutí, mailom, telefonicky, je pre obe zúčastnené strany záväzná. Ak ide o fotenie mimo mesta Bratislava, jej záväznosť nemusí plne platiť v časti „Cestovné náklady“, ktoré sa pre nepredvídané okolnosti môže mierne navýšiť. Klient je na to však vopred upozornený.

Vopred dohodnutú cenu môže navýšiť i sám klient, a to v prípade, ak si dodatočne doobjedná ďalšie fotoslužby, k pôvodne objednanému balíku služieb.

*Poznámka:Po zrealizovaní každej jednej akcie, vo fáze jej spracovania, je nasnímaný materiál najskôr dôsledne posúdený a vytriedený.  Následne prechádza fázou postprodukcie, aby bol pripravený do finálnej podoby – pre  tlač a potreby internetovej prezentácie, ale napr. aj  pre použitie do fotoalbumov, fotokníh, pre obrazy, postery, billboardy.
Odovzdať zákazníkovi akýkoľvek surový, teda neupravený, materiál považujem za hlboko neprofesionálny počin. Preto ho odo mňa nikdy nepožadujte! Týka sa to akéhokoľvek druhu zákazky, ale aj fotografovania svadby.
Fotografie odovzdávam klientovi obvykle na CD/DVD nosiči. V súčasnosti je však bežnou požiadavkou aj materiál na USB kľúči, či stiahnutie zo súkromného serveru.
 
Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk
 
 
Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.